Utálom az élet (em) et. Mit tegyek?
Nem is tudom hol kezdjem, még névtelenül is kínos leírni 1-2 dolgot.
Szóval az a helyzet, hogy sehogy sem tudom elfogadni magamat. Mindenkit szebbnek látok magamnál és az önbizalmam egy óriás nagy büdös nulla. Az életem halálosan unalmas, minden napom ugyanazzal telik el mert egy nagyon unalmas kis városban élek és anyám valamiért nem enged el a messzebb lévő nagy városba.
Kiskoromban is eléggé zárkózott voltam valamiért, egyetlen egy barátom volt. A szomszédba költözött egy velem egyidős lány és egy 1 évvel idősebb, velük jóba lettem. Az iskola kicsit szenvedés volt, sose voltak barátaim, annyira nem emlékszem már de gondolom az én hibámból. Kértem egy kutyát és kaptam is, azóta jobban szeretem az állatokat mint az embereket. Másodikos koromban összebarátkoztam egy lánnyal aki azóta is a legjobb barátnőm (és talán az egyetlen), van még suliban 3-4 barátnak nevezhető személy, ha velük vagyok sokat nevetek és máshogy nézem az életet, de akkor is van bennem valami rossz érzés.
Erről az egészről a testem tehet, hiszen alacsony vagyok és dagi (na meg a túlzott szőrről ne is beszéljünk, de senki nem tud róla anyámon és orvosokon kívül. Azt mondták, hogy a pajzsmirigyemmel van valami de még folyamatban van a vizsgálat) amikor orvosnál vagyok utána később itthon amikor egyedül vagyok mindig elsírom magam mert annyira gáz több ember előtt levetkőzni, még akkor is ha orvosok. Sportolnék, de nem tudom, hogy mit meg hol, nyílt helyen kizárt mert félek, hogy valaki meglát. Így is a tesi óráktól félek és sok mindent azért nem csinálok meg mert félek, hogy kinevetnek, úgyhogy inkább egyest kapok. Pedig nem vagyok rossz, volt, hogy ötös voltam tesiből.
Nincsenek céljaim, amik voltak azokat mind feladtam, utálok tanulni (szóval ne írjátok, hogy tanuljak). Hobbim nincs, ugyanis nem értek semmihez. Vagy 2 emberbe voltam szerelmes, egyik sem viszonozta, pedig nagyon sokat segítene rajtam. Több önbizalmam lenne. Az egészségem se jó, pár hónap múlva műteni fogják a szívemet.
Más tizenévesek buliznak, élnek, boldogok, mindent csinálnak én meg vagyok mint egy vénasszony és nem tudom mit tehetnék. Legszívesebben az egész életemet a szobámban tölteném de hát nem tehetem, szerintem még 40 évesen is a szüleimmel fogok lakni, aztán ha meghalnak lesz 8 macskám és egyedül, férj és gyerek nélkül halok meg magányosan.
Mit tehetnék? Ne mondjátok azt, hogy magától elmúlik majd, mert kétlem.
16/L
Jaaaaj te laany:)
Ha nem felnel mit tennel? Ezen gondolkodj el!
Kezd ott, hogy pl tesin megcsinalod, amit meg kell.... ha nincsenek barataid, ugysincs mit vesztened, de amugy nem hiszem, hogy kinevetnenek... plane, ha igazabol jo vagy, akkor nem is lesz ra okuk!:)
Aztan kell valami mozgas is
Estefele menj el a faluba, setalj egy orat... nem kell uticel, vagy ha igen akkor az legyen a telepules ket legtavolabbi pontja:) 1-1.5 ora seta, azalatt gondolkodhatsz, vagy amit akarsz! A mozgas endorfint termel, es alakot is formal:) oltozz fel, nem latja senki hogy nezel ki, meg amugyis egyedul setalsz... de ne lazsalj, 5-6 km legyen meg orankent:D
Keress hobbit... meg nem keso valamilyen hangszert tanulni, az biztosan jot tenne neked:)
Emellett itt az internet, ismerkedj rajta! Nem feltetlenul pasizasra gondolok, csak mindenfele beszelgetes mindenfele alakkal, lehet erdekes tapasztalatokat szerezni, meg flortolni;):D jot tesz am az onbizalomnak
Es ne fogd a testedre, Te tehetsz mindenrol! Es Te vagy az egyetlen, aki valtoztathat is a helyzeten!:P
Nemtudom milyen zenet szeretsz, de erdemes tagitani az izlesen, uj tapasztalat, uj zene, uj felfogas, uj vilag:)
Ami azt illeti, a pia sem rossz, de depis hajlamra ne eri meg, mert ebbol lesz az alkoholista...
Majd ha heppi leszel;)
Sokat sétálok a barátnőmmel. Van, hogy elmegyünk 4-kor és 7-8 körül jövünk haza, addig sétálunk, átmegyünk a városon vagy háromszor, meg haza.
Nem merem megcsinálni a tesit, mert ha már barátaim sincsenek akkor legalább ne röhögjön már rajtam egy osztály. Főleg ahol vannak "menőbbek" is. Átlagos velük a kapcsolatom, de nem is akarok közéjük tartozni.
Neten sok emberrel beszélgettem már, tényleg jó mert nagyon jól össze lehet barátkozni csak eddig akárhány ilyen volt, már egyikkel sem beszélek. De lett egy nagyon jó barátnőm, csak eléggé megváltozott, ezért nem tartjuk a kapcsolatot.
Sok FankaDelit hallgatok mert nagy elgondolkodtató szövege van és jól esik. De mellette mindenféle műfajú zenét hallgatok és szeretek. Kedvfüggő, hogy éppen mit hallgatok.
Gyógyszert szedek, nem ihatok! :D
Majd csak valamikor nyáron talán.
Meno, jaj ne szorakozz mar,,,, azok csak felszines emberek, es ha kirohognek mi tortenik?
Tudod hogy kell megtanulni korcsolyazni? Hatalmasakat kell esni a tanulas elejen, mert akkor nem fogsz felni az esestol, es begyorsulhatsz:)
Csinald meg azt a nyomi tesit... ha ez nem megy, az eleted tobbi resze sem lesz jobb!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!