Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan lehet a lelki/mentális...

Hogyan lehet a lelki/mentális fejlődészavart gyógyítani?

Figyelt kérdés

Sziasztok,én egy 19 éves fiú vagyok,de még a jócskán gyerek szellemi szinttel.

Nekem 2005-ben megállapították a lelki fejlődészavart,diszkalkuliával egybekötve. 2008-ban voltam kontroll vizsgálaton,és hopp már nem vagyok diszkalkuliás!Ezért már nem vagyok felmentve,normális diákként kezelnek,közben egy nehezebb osztás nem tudok megoldani,(ez jelen esetben nem hozzáállás kérdése)és pár hónap múlva érettségi!

Mindegy nem ez a lényeg.

Néztem az interneten a mentális fejlődészavar tüneteit,és egész nagyon igaz rám.

Hogyan lehetne valahogy gyógyítani? Békés megyében mit kezdhetek? Egy egyszerű pszihológus megoldhatja a problémát? Szegények vagyunk,pénzes kezelésekre nem telne.

Olyan rossz,hogy nem vagyok olyan mint egy normális korombeli fiatalember!

Régen tüneteim miatt mindig kinevettek és megaláztak,de most sem tudok teljes életet élni emiatt!

A hátralévő életemet nem így szeretném leélni!

2009. szept. 15. 21:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Na akkor szögezzük le, hogy a mentális fejlődés zavara, és a lelki fejlődés/ érés zavara nem ugyanaz. Pontosan mi van a papírodra írva, tehát mi a diagnózis. Nekem BNO kód is megteszi.
2009. szept. 16. 04:11
 2/2 A kérdező kommentje:

Elnézést,csak most néztem meg és pszihés.

Lehet,hogy ez megint más. :|

Küldtem egy privát üzenetet.

2009. szept. 16. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!