Szorongásra kaptam gyógyszert, de nem érzem tőle magam jobban, sőt. Mit tegyek?
Mit kaptál?
Ha valamilyen antidepresszánst, akkor annak kb. 2 hét kell, mire elkezd hatni. Az elején fokozhatja a szorongást, de ha két hét múlva sem használ, váltani kell.
Amennyiben szorongásoldó-nyugtatót kaptál (Rivotril, Xanax, Frontin), annak azonnal hatnia kell.
köszönöm az eddigi válaszokat! Kicsit megnyugodtam! Úgy emlékszem anti-depresszáns, de nem biztos.
Stimuloton
úgy kell szednem, hogy 5 napig este felet, aztán egészet, és azt mondták van esély hogy 2 hónap múlva eljesen megszünhet...
borzalmas, néha nagyon gyenge vagyok, van mikor szinte már kívülről látom magam, remélem meggyógyulok
16/f
Első vagyok.
Ez bizony antidepresszáns!
"A szertralin alkalmazása akatíziával társult (nyomasztó nyugtalanság és mozgáskényszer, amikor gyakran nem képes nyugodtan ülni vagy állni). Ez legnagyobb valószínűséggel a kezelés első néhány hetében jelentkezik. "
Olvasd el az egész belinkeltet.
Mire szeded?
Talán a doki írhatna fel enyhébb nyugtatót az elején. Általában ezeket együtt szokták alkalmazni.
mondjuk öngyilkos eddig sem akartam lenni, de biztos ez után sem fogok
nagyon nagyratörő céljaim vannak a jövőmre nézve, amit megpróbálok megvalósítani szorogással vagy anélkül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!