Hogy találjak ez így hülyén hangzik, de "értelmet az életemnek"?
Eléggé mélyponton vagyok most. Nincs munkám és hiába keresek,nem találok. A párommal 3 hónapja lett vége a kapcsolatunknak. Hiába randizgatok,senkivel nem alakul semmi. Munkát is keresek gőzerővel,de csak kudarc ér ott is. Pánikbeteg vagyok ezért Frontint kells szednem,ha jön a roham. De már ott tartok,hogy ugyan rohamom nincs,csak elvétve,de mikor rossz a kedvem is beveszek egy-két szem Frontint (0.25mg),csak úgy,hogy jobb kedvem legyen. Pedig tudom,hogy valami hobbit kéne keresnem,vagy valami olyan dolgot,ami boldoggá tesz,ami lefoglal és nem a gyógyszertől kéne várnom a boldogságot!
De egyszerűen semmit nem tudok kitalálni. Pénzem nincs,így elutazni valahova,még közelbe sem tudok. Barátnőim mind messze élnek és dolgoznak,így nem tudunk találkozni,csak nagyon ritkán. Tudom,hogy az állatok jó hatással vannak a depresszióra hajlamos emberekre,de a szüleim(mert még velük élek) nem engednek semmilyen állatot a lakásba. sétálni nincs kedvem egyedül,főképp ilyen időben nem.
Mit tegyek? Kezdek becsavarodni és egy doboz 100dg-os Frontin már van,hogy 2 hét alatt elfogy pedig 2 hónapra írják nekem!
Vannak még mások is így? Adjatok kérlek tippeket,vagy bármit,mert meg fogok kattanni!
Köszönöm előre is az értelmes válaszokat!
Hát szívesen :)
Igazából millió hasznos dolgot lehet csinálni a net elött ülve.
No meg talán munkavállalás szempontjából, az egyik leghatékonyabb a nyelvtanulás amit tudsz csinálni. Angol ha nem megy, vagy bármelyik ha van olyan amelyik érdekel. A kínai lesz menő nemsokára, bár az nem a legegyszerübb. :) Közben meg tudatosíthatod magadban, hogy most egy kényelmetlenebb idő van, ám ezek sosem tartanak sokáig, csak ilyen átmeneti mindig... S sokan vannak most munkanélküliek, emiatt sem kell szégyenkezned. Család felé meg "viheted" azt a képet, hogy figyi, most sehol sincs munka én sem találok, azonban keresek, addigis meg tanulok, ami megintcsak a munkakeresést segíti elő. Szerintem ez így teljesen tiszta sor. Ha te lennél a szülőd, gondolom teljesen megértenéd.
Ha állatot szeretnél, meg lehetne ketreces, hátha azt megengedik, én pl majd halakat szeretnék. :)
09:42!
Igazad van :)!
Bár az állatra visszatérve ketreceset sem engednek :D!
Ha itt lennél Bp-en, akkor elhívnálak filmezni. Ne gondolj rosszra!! Van egy (non-profit) filmötletünk, kicsi stáb, én is ingyé' vállaltam. Ott biztosan találnál barátokat is, meg talán partnert is. Sajnálom, hogy ilyen a helyzeted, de ezt komolyan csak TE tudod átállítani pozitívra, mármint a gondolkodást. Ebben nem tud senki segíteni, csak max. ötletekkel. Tudd, hogy nem véletlenül TE kerültél ide a földre. Ne félj, nem jövök a hittel, meg ilyen maszlagokkal, nem is hiszek benne, de oka van a létednek.
Amúgy, az én helyzetem sem túl rózsás, én sem találok állást, de nem szabad feladni. Én operatőr vagyok, szakma, hivatás "van a kezemben", de nagyon nehéz így is…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!