Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy találjak ez így hülyén...

Hogy találjak ez így hülyén hangzik, de "értelmet az életemnek"?

Figyelt kérdés

Eléggé mélyponton vagyok most. Nincs munkám és hiába keresek,nem találok. A párommal 3 hónapja lett vége a kapcsolatunknak. Hiába randizgatok,senkivel nem alakul semmi. Munkát is keresek gőzerővel,de csak kudarc ér ott is. Pánikbeteg vagyok ezért Frontint kells szednem,ha jön a roham. De már ott tartok,hogy ugyan rohamom nincs,csak elvétve,de mikor rossz a kedvem is beveszek egy-két szem Frontint (0.25mg),csak úgy,hogy jobb kedvem legyen. Pedig tudom,hogy valami hobbit kéne keresnem,vagy valami olyan dolgot,ami boldoggá tesz,ami lefoglal és nem a gyógyszertől kéne várnom a boldogságot!

De egyszerűen semmit nem tudok kitalálni. Pénzem nincs,így elutazni valahova,még közelbe sem tudok. Barátnőim mind messze élnek és dolgoznak,így nem tudunk találkozni,csak nagyon ritkán. Tudom,hogy az állatok jó hatással vannak a depresszióra hajlamos emberekre,de a szüleim(mert még velük élek) nem engednek semmilyen állatot a lakásba. sétálni nincs kedvem egyedül,főképp ilyen időben nem.

Mit tegyek? Kezdek becsavarodni és egy doboz 100dg-os Frontin már van,hogy 2 hét alatt elfogy pedig 2 hónapra írják nekem!

Vannak még mások is így? Adjatok kérlek tippeket,vagy bármit,mert meg fogok kattanni!

Köszönöm előre is az értelmes válaszokat!

2013. márc. 16. 03:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Én azt tudom ajánlani neked, hogy keress valami olyan témát amiben el tudsz mélyedni, s tudsz utána a neten kutatni. Ilyet több féle is lehet. Pl nagyonjó hogyanrajzolgass-ok vannak youtubon, vagy pl zenét is lehet szerkeszteni, művészetek azok gyógyítanak, s segítenek megismerni önmagad. De persze nemcsak a művészetek vannak, érdekelhet akármi más is. Én példáúl mostanában a betegségekre izgulok. Azok okaira, és megoldásaikra, illetve felhalmozódó mérgekre.
2013. márc. 16. 09:11
 12/20 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen Utolsó az ötleteket!
2013. márc. 16. 09:16
 13/20 anonim ***** válasza:

Hát szívesen :)

Igazából millió hasznos dolgot lehet csinálni a net elött ülve.

2013. márc. 16. 09:24
 14/20 anonim ***** válasza:

No meg talán munkavállalás szempontjából, az egyik leghatékonyabb a nyelvtanulás amit tudsz csinálni. Angol ha nem megy, vagy bármelyik ha van olyan amelyik érdekel. A kínai lesz menő nemsokára, bár az nem a legegyszerübb. :) Közben meg tudatosíthatod magadban, hogy most egy kényelmetlenebb idő van, ám ezek sosem tartanak sokáig, csak ilyen átmeneti mindig... S sokan vannak most munkanélküliek, emiatt sem kell szégyenkezned. Család felé meg "viheted" azt a képet, hogy figyi, most sehol sincs munka én sem találok, azonban keresek, addigis meg tanulok, ami megintcsak a munkakeresést segíti elő. Szerintem ez így teljesen tiszta sor. Ha te lennél a szülőd, gondolom teljesen megértenéd.

Ha állatot szeretnél, meg lehetne ketreces, hátha azt megengedik, én pl majd halakat szeretnék. :)

2013. márc. 16. 09:42
 15/20 A kérdező kommentje:

09:42!

Igazad van :)!

Bár az állatra visszatérve ketreceset sem engednek :D!

2013. márc. 16. 09:45
 16/20 anonim ***** válasza:
No megint én, eszembe juttott még, ha van kertetetk akkor meg ültess sárgarépát, az is egy jóféle tevékenység, s még kaja is van belőle.
2013. márc. 16. 10:55
 17/20 anonim válasza:
Szia megkérdezhetem, hogy milyen területen van diplomád? Nincs lehetőség esetleg mesterképzésre járni? És amúgy az egész ország területén keresel munkát? Nincs munkalehetőség valamelyik barátnőd közelében? Esetelg oda költözhetnél, lehet hogy a területi változás is jót tenne neked.
2013. márc. 16. 12:10
 18/20 anonim ***** válasza:
Vezess egy naplót,írd le a gondolataidat,érzéseidet,és hogy milyen dolgokat szeretnél elérni!:)
2013. márc. 19. 19:23
 19/20 Salx Narval ***** válasza:
Hát, nem tudom gyerekek ti, hogy vagytok a dologgal, amikor én kerültem hasonló helyzetbe, semmi nem kötött le. Hiába próbáltam bármit csinálni a gondolataim mindig azon jártak, hogy munkát kell találnom, mert különben nekem annyi. Engem rengeteg dolog érdekel, ezek egy része fizikai tevékenység a többi szellemi, de sajnos ebben a kétségbeesett állapotban minden idegesítő volt, még azt sem tudtam tisztességgel ellátni, amit muszáj lett volna, nemhogy rajzolgassak, vagy olvassak, stb. Munkát kell találnod, bármi áron, a többi magától rendeződni fog, nem lehet berendezkedni erre az állapotra.
2013. márc. 20. 06:01
 20/20 anonim ***** válasza:

Ha itt lennél Bp-en, akkor elhívnálak filmezni. Ne gondolj rosszra!! Van egy (non-profit) filmötletünk, kicsi stáb, én is ingyé' vállaltam. Ott biztosan találnál barátokat is, meg talán partnert is. Sajnálom, hogy ilyen a helyzeted, de ezt komolyan csak TE tudod átállítani pozitívra, mármint a gondolkodást. Ebben nem tud senki segíteni, csak max. ötletekkel. Tudd, hogy nem véletlenül TE kerültél ide a földre. Ne félj, nem jövök a hittel, meg ilyen maszlagokkal, nem is hiszek benne, de oka van a létednek.

Amúgy, az én helyzetem sem túl rózsás, én sem találok állást, de nem szabad feladni. Én operatőr vagyok, szakma, hivatás "van a kezemben", de nagyon nehéz így is…

2013. ápr. 4. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!