Hogyan bizhatnek meg masokban?
Figyelt kérdés
teljesen rossz passzban vagyok de keptelen vagyok beszelni rola mert felek h gyengenek fognak tartani...lehet azis vagyok egesz nap mosolygok de minden este sirok ugy erzem nincsenek igaz barataim es h senkit sem erdekel az h en haldoklok.2013. márc. 14. 22:18
11/13 anonim válasza:
és eleve egyfajta poén volt...
12/13 anonim válasza:
és elnézést kérdező, hogy szét offoltunk :)
remélem már nem sírsz. kisütött a nap.
13/13 anonim válasza:
"#9 a problémák elmondása valakinek szerintem belefér a megnyílásba, de ha valaki másképp is érzi, ez nem egy óriási szövegértelmezési hiba. szóval ne személyeskedj :)"
ez még mindig/újabb szövegértelmezési probléma. mindegy, nincs kedvem elmagyarázni, nem akarok offolni.
a kérdező meg majd belátása szerint tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!