Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan bizhatnek meg masokban?

Hogyan bizhatnek meg masokban?

Figyelt kérdés
teljesen rossz passzban vagyok de keptelen vagyok beszelni rola mert felek h gyengenek fognak tartani...lehet azis vagyok egesz nap mosolygok de minden este sirok ugy erzem nincsenek igaz barataim es h senkit sem erdekel az h en haldoklok.
2013. márc. 14. 22:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
tipikus női gondolkodás,elvárod hogy sajnáljanak de se ki nem mutatod se nem beszélsz róla senkinek,szerintem tudod a megoldást.. a barátok épp erre valók.
2013. márc. 14. 22:22
 2/13 A kérdező kommentje:
de nem azt akarom h sajnaljak csak h beszelhessek valakivel a gondjaimrol...csak nem merek.
2013. márc. 14. 22:24
 3/13 anonim válasza:
Bízz magadban! Ne érdekeljen az ha az akinek elmondod gyengének tart, ha ezt teszi akkor nem hiszem hogy annyira jó barát... Nem kell hogy olyan sok barátod legyen, csak egy, akivel bármit megoszthatsz!!
2013. márc. 14. 22:26
 4/13 A kérdező kommentje:
es mivan ha idegesitem azzal h sirankozok? v ha osszeveszunk es ezzel vag vissza? igy nemtudnak annyira megserteni de ha tudjak a gyenge pontjaim akkor igen. mar nemtudom h mitcsinaljak neha azon gondolkozok h jobb lenne ha meghalnek h ne erezzem ezt es ne legyek masok terhere maskor meg harcolni akarok de nemmegy mar tul sok a fajdalom. egyszer mar volt egy felresikerult szuicidom nem akarm ezt megegyszer..
2013. márc. 14. 22:29
 5/13 anonim ***** válasza:

kockáztass! a bátorság erény.

amúgy a sértések ellen a humor a legjobb védekezés. az oldja fel a drámát.

2013. márc. 15. 02:54
 6/13 anonim ***** válasza:

tudom hogy giccset kéne írnom, de ne bízz meg másokban. csak abban bízz meg, aki rászolgál. ismerkedj sok emberrel, de csak azoknak nyílj meg, akikről érze, hoyg bízni tudsz bennük, akiknek nem probléma, hogy olyan vgay amilyen, akik nem undokok veled, hanem megértőek.

én meghallgatom a problémád, ha gondolod.

2013. márc. 15. 18:17
 7/13 anonim ***** válasza:
#6 nem vagy kicsit ellentmondó? :) azt mondod ne bízzon senkiben, csak aki rászolgált. utána, meg azt mondod, hogy nyíljon meg neked :)
2013. márc. 15. 19:01
 8/13 anonim ***** válasza:

Ha őszinte vagy az érzéseiddel kapcsolatban, az nem egyenlő azzal, hogy "megbízol valakiben". Ha azért félsz beszélni róla, mert "mit fog gondolni?" , vagy "majd csúnya dolgokat is fejemhez vághat, és hogy fog az nekem fájni", az azt jelzi, hogy túl fontosnak tartod a külvilág véleményét, pedig rá fogsz jönni, hogy nem dől össze a világ, ha valaki pl. gyengének tart. Ha gyengének tartanak, attól még nem vagy gyenge. A "megbízok valakiben" viszont azt jelenti, akár bizalmas információt is el mersz mondani az illetőnek, mert tudod, hogy nem él vissza vele, ezt tényleg csak olyannal tedd, akit jól ismersz, akiben bízni tudsz. De ez nem jelenti azt, hogy egy mosolygós maszkot kell viselned, ami mögé senki nem láthat be.

"Ne zárd be a lelked ablakát,

ne húzd le rá a rolettát,

mert igaz hogy kívül reked a kétség,

de belül örök lesz a sötétség"

Tolcsvay L.

2013. márc. 16. 15:39
 9/13 anonim ***** válasza:

"utána, meg azt mondod, hogy nyíljon meg neked :)"

idézd, hol írtam, hogy nyíljon meg nekem

unom már, hogy rengeteg ember nem tud szöveget értelmezni

2013. márc. 17. 08:45
 10/13 anonim ***** válasza:
#9 a problémák elmondása valakinek szerintem belefér a megnyílásba, de ha valaki másképp is érzi, ez nem egy óriási szövegértelmezési hiba. szóval ne személyeskedj :)
2013. márc. 17. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!