Hogyan bizhatnek meg masokban?
kockáztass! a bátorság erény.
amúgy a sértések ellen a humor a legjobb védekezés. az oldja fel a drámát.
tudom hogy giccset kéne írnom, de ne bízz meg másokban. csak abban bízz meg, aki rászolgál. ismerkedj sok emberrel, de csak azoknak nyílj meg, akikről érze, hoyg bízni tudsz bennük, akiknek nem probléma, hogy olyan vgay amilyen, akik nem undokok veled, hanem megértőek.
én meghallgatom a problémád, ha gondolod.
Ha őszinte vagy az érzéseiddel kapcsolatban, az nem egyenlő azzal, hogy "megbízol valakiben". Ha azért félsz beszélni róla, mert "mit fog gondolni?" , vagy "majd csúnya dolgokat is fejemhez vághat, és hogy fog az nekem fájni", az azt jelzi, hogy túl fontosnak tartod a külvilág véleményét, pedig rá fogsz jönni, hogy nem dől össze a világ, ha valaki pl. gyengének tart. Ha gyengének tartanak, attól még nem vagy gyenge. A "megbízok valakiben" viszont azt jelenti, akár bizalmas információt is el mersz mondani az illetőnek, mert tudod, hogy nem él vissza vele, ezt tényleg csak olyannal tedd, akit jól ismersz, akiben bízni tudsz. De ez nem jelenti azt, hogy egy mosolygós maszkot kell viselned, ami mögé senki nem láthat be.
"Ne zárd be a lelked ablakát,
ne húzd le rá a rolettát,
mert igaz hogy kívül reked a kétség,
de belül örök lesz a sötétség"
Tolcsvay L.
"utána, meg azt mondod, hogy nyíljon meg neked :)"
idézd, hol írtam, hogy nyíljon meg nekem
unom már, hogy rengeteg ember nem tud szöveget értelmezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!