A depressziósok miért akadnak ki, ha önzőnek nevezik őket?
Azokra gondolok akik elvből nem szednek gyógyszert, mert majd ők megoldják maguktól.
Nem önzés ez azok felé akik mellettük élnek , és kikészülnek az állandó hangulat ingadozásuk s.t.b. miatt?
Kedves kérdező!
Te ne menj betegápolónak, fert csak felidegesítenének a nyavajgásaikkal.
Lehet ezért lepontozni, de ne mond már!
Border vagyok, de rám szinte mindig számíthattak a barátaim. Ha annyira sz@rul voltam, hogy ki se tudtam kelni az ágyból, akkor is felkeltem kínkeservesen, mert szükség volt rám. Ha zsilettel szétvagdostam a combom, és ömlött belöle a vér, akkor is összesedtem magam, bekötöttem a lábam, és egy pici késéssel- de mentem. Mikor elfogott a röhögögörcs, és az ágyról legurulva fuldokoltam a földön, elmásztam a kádig, vettem egy jeges zuhanyt, hogy lenyugodjak, hogy aztán el tudjak menni az unokatesóm szülinapjára.
Akkor azt hiszem, néha elviselhetik, ha ideges vagyok, és csapkodom az asztalt, dühöngök, meg néha sírhatok az ölükben.
Vagy neeeeeeeem, ez túúúl nagy önzöség, ugye????? Mert ezzel tönkreteszek mondenkit magam körül!
Ez nem önzés, csak van, aki nem látja be, hogy beteg. Mint pl. én. Igaz, már nem reagálok annyira vehemensen, de még mindig fel tud dühíteni, ha szembesíteni próbálnak azzal, hogy gondjaim vannak. ...és eleinte nem voltam hajlandó pszichiáterhez sem menni és gyógyszert sem voltam hajlandó szedni. ...és most már hiába is szednék gyógyszert, abba kellett hagynom, mert más betegségeim is derültek ki, amikre gyógyszereket szedek és azokkal együtt nem szedhetem a nyugibogyót. Önző vagyok? Nem. Csak nem szedhetem a gyógyszert és emiatt maradnak a "kilengéseim". Próbálom kordában tartani magam, de még gyógyszerrel is nehéz az embernek, anélkül méginkább.
21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!