Öngyilkos szeretnék lenni, mit tegyek?
miért nem próbálsz meg átiratkozni egy másik iskolába? vagy pont 8-os vagy és kár lenne?
Ne gondolkodj ilyeneken ezért barátnőmet is leállítottam és végül másik iskola lett a vége és azóta kivirult
Ki fogsz nőni belőle, ez tinikori depresszió.
Az ostoba tanároddal ne törődj, nekem is van egy csomó akiket legszívesebben kivágnék az ablakon, igazságtalanok, és bunkó parasztok.
Gondolj arra, hogy van aki sokkal rosszabb helyzetben van, mint te! Nekem pl. a szüleim is elváltak, állandó gyűlölködés van itthon, csúfoltak a régi sulimban, és itt sem vagyok a társaság középpontja, mert ezek miatt nem tudok megnyílni mások felé.
Most komolyan: mindenki szeret. Egy k*cs*g tanár miatt megérné?
szerintem a tanártodból ki kell taposni a sz@rt is!
fáradj be az igazgatóiba (ha oktatási központ rendszerben van, akkor a főigazgatóval egyeztess időpontot. pl. tessi, vagy énekre, hogy legyen több időd beszélni) és hívasd me a tanárodat! a szülők közül egy legyen ott, szerintem az apukád :D meglátod, hogy a tanár pitizni fog neked az év végére. én is így jártam, és megjívult a végére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!