Mi történhet, ha drogfüggőként pszichiáterhez fordulok segítségért?
Eldöntöttem, hogy véget akarok vetni a dolognak. Lelki problémák miatt kaptam rá az extasyra és a mefedronra. Segítséget szeretnék az alapbajomra és a függőségemre is. Már bejelentkeztem, de félek, hogy mi lesz. Volt 2 öngyilkossági kísérletem a múlt évben és igen, foglalkoztat a gondolat most is. Akaratom ellenére benntarthatnak a pszichiátrián?
Nem akarom. Önként döntöttem el, hogy megyek. Rákényszeríthetnek bármire? Vizelet vagy vérmintát hajlandó vagyok bármikor adni, de a gyógyszerekkel kapcsolatban meg kell majd győzni...
Pszichiáterhez járok majd egy éve az alapproblémám miatt. Közben, kb fél éve szoktam rá a kábszerekre. Szóval ez nem segített. Jelenleg 2 hete tiszta vagyok, de félek, ha segítséget kérek leszedálnak, bennt tartanak.
Komoly alapproblémám van, kell a segítség, de nem így.
Kezdem meggondolni magam, hogy elmenjek...
Köszi :-) Pesti vagyok. A doki tudja, hogy miért keresem meg. Hogy drogos vagyok, hogy suicid epizódjaim vannak.
Nem a drog a legnagyobb gondom sajnos. Évekig bántalmazott és megerőszakolt a nevelőapám. Nem tudom kezelni és teljesen elvadultam. Gyűlölöm az embereket és nem bízom csak 3 emberben. Az egyikük barátja ez az orvos, megpróbálom, szeretném ha tudnék beszélni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!