Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Volna egy nagyon régóta tartó...

Volna egy nagyon régóta tartó problémám. Végre megengeded kedves aranyos gép hogy feltegyem a kérdésem?

Figyelt kérdés

Már vagy 8 éve dadogok. Kipróbáltam mindent: kő a nyelv alá, kisgyerekkel lassú artikulált beszéd, olvasás hangosan, pszichológushoz is jártam félévet. Az a helyzet hogy egyik sem segített. Ha egyedül vagyok és akkor beszélek hangosan akkor egy picit sem dadogok, de ha máshoz szólok akkor 10 szóból 2-t eldadogok. Nagyon ciki, főleg, hogy már most állást is keresek. 23 éves vagyok, 4 szakmám is van. Mindegyik 4-es 5-ös lett tehát nem vagyok buta gyerek. Már nagyon elvagyok keseredve, olyannyira hogy régebben már öngyilkosságon is gondolkodtam. De most lett egy barátnőm aki szeret így is és adott egy kis reménysugarat. :'(

Mindig azt mondják, hogy a probléma belül lehet és hogy nem teljesen vagyok elszánt arra, hogy elmúljon mert aki nagyon akarja az megtudja magát gyógyitani.. Azt mondják, hogy önkontroll. Nem vagyok annyira pesszimista csak olyan aki már alig hisz valamiben a sok csalódás miatt. Jaj de elkanyarodtam. Valami vélemény? Ötlet?

2013. márc. 6. 08:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"Biztos te is tudod, hogy könnyű mondani"

Igen, tudom. :(

Ezért lenne érdemes továbbra is segítséget keresned. Kitartás! :)

2013. márc. 11. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!