Frontint orrba, esetleg vénásan?
Egy ismerősöm azt mondta, hogy pánikbetegségre frontint szed -én is- de ő van hogy felszívja (persze kisebb adagot, porrá zúzva), és van hogy vénásan, hígítva (ennél is kisebb adagot) és hogy sokkal jobban hat. Érdemes kipróbálni? Vegyük azt, hogy 1mg-ot szedek naponta, vagy 1.5-öt, akkor 0.25 felszívva mennyire hat? Mondjuk én egy nagy baromságnak tartom, de nem tudom, milyen hatással van a szervezetemre, ezért kérdezlek titeket.
Előre is köszönöm a normális válaszokat.
a vénás gyógyszerek mindig jobban hatnak mint amiket szájon át veszel be, mert akkor a májat megkerüli nem bontja le.
viszont nem értem, hogy hogyan adja be vénásan. ahhoz minimum steril sóoldat kell(amit nem lehet beszerezni a sarki patikában vény nélkül)+ fecskendő, tű és szerintem ha a tablettát össze is zúzza se fog annyira elegyedni a sóoldattal, hogy beadatható legyen vénásan.
Én ugyan nem folyamodok ilyenhez, félnék is a dologtól..
Ő orvosi karon folytatja útját és az édesapja orvos, szóval van honnan szednie ilyen-olyan hozzávalót dolgokhoz. De inkább nem keveredek bele. Azért köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!