Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek anyukám depressziós?

Szerintetek anyukám depressziós?

Figyelt kérdés

Én erre gyanakszom több ok miatt is.

Sokszor ingerült velem a telefonban,pedig nem is bántottam. Meg se hallja,amit mondok,vagy mesélek,de nekem minden nap 10x végig kell hallgatnom az ő gondját. Sok van neki tudom,sajnos anyagilag nem tudom támogatni,ezt sokszor a fejemhez vágta,meg,hogy ha nem hívom fel akkor már nem is érdekel engem mi van vele. Nekem a vezetékes telefonról a mobil drága,így nem tudom sokat hívni. Nekem is elég sok a gondom,párom 3 hónapja nem tud dolgozni,és élnünk kell a gyerekekkel. Van anyukámnak egy barátja,vele mindig jókedvű,mindent gondot elfelejt,nevetgél,velem soha,mindig szomorú,és mindenben csak a rosszat látja meg. Próbáltam dokira rábeszélni,de nem hajlandó,és én vagyok a rossz mindig.

Szinte lelki terrorban tart.

2013. márc. 5. 10:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! A leírtak alapján édesanyád nem depressziós. Ezt csak te szuggerálod a kérdésed címével. Az első válaszoló meg kapásból rávágta, hogy ezek a depresszió tünetei. Megjegyzem, egyetlen depressziós tünetet nem írtál. A depressziósnak nincsenek barátai, akivel vidáman nevetgél. Viszont egyedül van. Gondolom ő felnevelt téged, taníttatott. Aztán szépen magára hagytad, vagy maradt Mindegy. Ez sajnos nagyon sok családban így van Tudod van egy régi mondás: Egy anya, egyedül felnevel öt gyereket, de az öt gyerek is képtelen egy anyát támogatni. Indok pedig bőven van, hogy miért ne! Pl. mert depressziós...
2013. márc. 5. 21:05
 12/15 anonim ***** válasza:

"Ülj le, és beszélj vele személyesen...:( Nézz a szemébe,"

Ember! 200 km-re laknak egymástól. Látom te is csak írni tudsz

2013. márc. 5. 21:07
 13/15 anonim ***** válasza:
Na idefigyelj utolsó. Mikor elküldtem azt, hogy "nézz a szemébe..." nem láttam még, hogy írta a kérdező a távolságot. Ugyanis, épp akkor küldte, még én a választ írtam.. úgyogy nenézzél hülyének. És nem csak írni tudok, de hogy beléd sem szorult egy kis tisztelet vagy szolídság az is 100% ...
2013. márc. 5. 21:28
 14/15 A kérdező kommentje:
Több ember köztük orvos ismerős is mondta ez depresszió,nem én szugerálom túl. Barátai nincsenek,csak magába van fordulva,semmi nem érdekli,a kert,udvar se,mindent mással csináltat pénzért. Nyugdíjas és csak otthon van,semmit nem csinál,nem érdekli. 2 éve ez van,és nem tudom én se,se az unokák felvidítani sajnos. Nem ilyen volt régen,hiszen a mi kapcsolatunk olyan volt,mint 2 barátnő,most meg...
2013. márc. 6. 07:51
 15/15 A kérdező kommentje:
Ja és nem hagytam magára,elkerültem messzebb férjhez,amit támogatott. Nagyon sokszor látogattuk,és még most is 2 gyerekkel amikor tudunk megyünk. Aztán meghalt anyukája,és egyedül maradt,ami tudom nagyon rossz,de azért ha segítő kezet nyújtok elfogadhatná.
2013. márc. 6. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!