Visszamenjek a pszichiáterhez?
Ma voltam először, de nekem nagyon életidegen volt az egész. Már rég óta szeretném kezeltetni a problémámat de nem mertem soha elmenni most viszont rászántam magam.
Ami nem tetszett: mindenkinek volt ilyen kezelési naplója, ami szerintem borzasztóan kompromittáló tud lenni, ha illetéktelen talál rá. A másik pedig az, hogy kartont vezetnek az emberekről és nagyon sok olyan dolgot kérdeztek, ami szerintem irreleváns és szintúgy kompromittáló lehet (pl.: foglalkozásra vonatkozó kérdés - minek??). A harmadik pedig a betegtársaim. Teljesen "lepusztult" emberek (tudom, hogy én is az vagyok), minden bajuk volt látszott rajtuk. Kérdés: Ha gyógyszeresen kezelik őket (feltételezhetően régebb óta), miért ilyenek még mindig? A problémám, hogy mikor kijöttem onnan egészen megkönnyebbültem (kezelést nem kértem inkább és eljöttem), de aztán ismét rám szakadt az eredeti problémám. Szerintetek visszamenjek vagy ne?
Köszönöm!
Kedves kérdező!
Ezután neked kell eldöntened, hogy visszamész e az orvoshoz, vagy sem. Egy a biztos, bárki bármit is mond: a gyógyszer nélkül nem fogsz meggyógyulni. És ezen túlmenően a problémáidat is magadnak kell megoldanod majd, de ez gyógyult aggyal már sokkal könnyebb lesz. Ez a pszichiátria lényege. Gyógyulást kívánok neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!