Teli vagyok indulattal, mert "túl kedves" vagyok az emberekhez. Mit csináljak?
Hány éves vagy?
Egyébként leveztheted a felgyülemlett energiát/stresszt jó hangos zenével, futással (kifulladásig futni), találni vmi boxzsákot és azt püfölni.
Jobb tudatosan, irányítva kiadni ezt, mint megvárni, hogy a legrosszabb helyzetben szabad utat törjön magának, amikor a legkevésbé számítanál rá. Nehogy olyanon vezesd le, aki pl. soha, semmivel nem ártott neked, csak éppen ő van kéznél alapon.
Ezt tapasztalatból írom.
17 vagyok.
a vizsga után másfél órát sétáltam, aztán olyan hangosat hallgattam zenét,amilyen hangosat a hangfalt bírt ,de még mindig bennem van. annyira érzéketlen volt a nő, legszívesebben szájon csaptam volna, vagy kirohantam volna egy autó elé ott. folyamatosan lejátszódik az esemény a fejemben és mindig feljön az az indulat a felszínre ami akkor is jelen volt.
Valahogy ki kellene engedned a gőzt.
Valami sporttal, harcművészettes, vagy hasonlóval. De egy jó pogó valami koncerten is megteszi.
A hangos zene jó, csak tönkremegy a füled...
egyébként nem baj, hogy érzékeny ember vagy...én csajoznék, éjjel-nappal...a legjobb módszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!