Az okos emberek hajlamosabbak depresszióba esni?
Nekem sikerült és azoknak is van esélyük, hogy sikerüljön, akik emberségesebben közelítik meg a dolgot és nem úgy, mint a szakértők manapság, akik több zavart okoznak az emberiségnek, mint hasznot.
Nem nekem kell kimásznom a gödörből, mert én már kimásztam belőle. Te viszont még benne vagy, és itt kötekedsz, csak érteném miért, ugyanis akármilyen tudományos álláspontokat is mutatnál fel, a lényegen mit sem változtat: nem tudsz kimászni a depressziódból, ergo nem jól állsz hozzá a dologhoz. Tovább vitatkozni ezen felesleges volna és időpazarló is. Te tipikusan az a személy vagy, aki a magáét fújja, holott nyakig van a sárban.
"Nem nekem kell kimásznom a gödörből, mert én már kimásztam belőle"
Hogyan mászhattál ki olyan gödörből, amiben - igazolhatóan - bent sem voltál? Az, hogy rosszkedvű vagy még nem depresszió. Majd akkor "téríts", ha olyan depressziód volt, amit pszichiáter szakorvos állapított meg és "megoldottad".
"Viszont ismétlem, nem kell téged meggyőzzelek semmirő"
De legalább ne etesd szerencsétlen, igazi depressziós embereket azzal, hogy a nagy büdös semmivel helyrerántják a szerotonin szintjüket mert így sosem fognak elkerülni egy igazi szakemberekhez, hanem a kis pénzüket is elviszik azok a sarlatánok, akik hasonlókat hirdetnek.
Épp ez az, én semmilyen pénzt nem zsebelek be és nem is ámítok feleslegesen semmit. A sarlatánok azok a szakdokik, akik a te fejedet is sikeresen kimosták.
Részemről itt a pont. További jó vergődést kívánok és ha megunod, akkor talán majd észhez térsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!