Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az okos emberek hajlamosabbak...

Az okos emberek hajlamosabbak depresszióba esni?

Figyelt kérdés
A választ légy szíves indokoljátok.köszönöm.

2013. febr. 21. 19:36
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Nem támadlak téged, csak a nézeteidet, amik igen lehangolóak és ha valaki olvassa őket, akkor lehet, hogy feladja a harcot és inkább felirat az orvosával néhány tablettát, hogy jobban érezze magát. - Ez az , amit elakarok kerülni, még akkor is, ha csak elméletben.
2013. febr. 22. 10:33
 12/27 anonim ***** válasza:
Akinek igazi depressziója van, annak szükségesek a gyógyszerek maradjunk annyiban.
2013. febr. 22. 10:37
 13/27 anonim ***** válasza:
Maradhatunk amiben te akarod, attól még az állításod helytelen.
2013. febr. 22. 10:39
 14/27 anonim ***** válasza:
Támaszd alá tudományos tényekkel.
2013. febr. 22. 10:47
 15/27 anonim ***** válasza:

Nekem sikerült és azoknak is van esélyük, hogy sikerüljön, akik emberségesebben közelítik meg a dolgot és nem úgy, mint a szakértők manapság, akik több zavart okoznak az emberiségnek, mint hasznot.

Nem nekem kell kimásznom a gödörből, mert én már kimásztam belőle. Te viszont még benne vagy, és itt kötekedsz, csak érteném miért, ugyanis akármilyen tudományos álláspontokat is mutatnál fel, a lényegen mit sem változtat: nem tudsz kimászni a depressziódból, ergo nem jól állsz hozzá a dologhoz. Tovább vitatkozni ezen felesleges volna és időpazarló is. Te tipikusan az a személy vagy, aki a magáét fújja, holott nyakig van a sárban.

2013. febr. 22. 11:40
 16/27 anonim ***** válasza:

"Nem nekem kell kimásznom a gödörből, mert én már kimásztam belőle"

Hogyan mászhattál ki olyan gödörből, amiben - igazolhatóan - bent sem voltál? Az, hogy rosszkedvű vagy még nem depresszió. Majd akkor "téríts", ha olyan depressziód volt, amit pszichiáter szakorvos állapított meg és "megoldottad".

2013. febr. 22. 11:58
 17/27 anonim ***** válasza:
Pont olyan depresszióban jártam én is, vagy talán még mélyebbe is, mint amilyet te eltudsz képzelni. Viszont ismétlem, nem kell téged meggyőzzelek semmiről, én tisztában vagyok a magam történelmével és azzal is, hogy bármi lehetséges, kivéve ha az ember nem hiszi el, hogy lehetséges.
2013. febr. 22. 12:02
 18/27 anonim ***** válasza:

"Viszont ismétlem, nem kell téged meggyőzzelek semmirő"

De legalább ne etesd szerencsétlen, igazi depressziós embereket azzal, hogy a nagy büdös semmivel helyrerántják a szerotonin szintjüket mert így sosem fognak elkerülni egy igazi szakemberekhez, hanem a kis pénzüket is elviszik azok a sarlatánok, akik hasonlókat hirdetnek.

2013. febr. 22. 12:12
 19/27 anonim ***** válasza:

Épp ez az, én semmilyen pénzt nem zsebelek be és nem is ámítok feleslegesen semmit. A sarlatánok azok a szakdokik, akik a te fejedet is sikeresen kimosták.

Részemről itt a pont. További jó vergődést kívánok és ha megunod, akkor talán majd észhez térsz.

2013. febr. 22. 12:15
 20/27 anonim ***** válasza:
Ja, azt még elfelejtettem hozzátenni, hogy te egy megkeseredett ember vagy, ezért nem vagy képes elhinni azt, hogy másnak sikerülhet az, ami neked nem. És ilyen szempontból nagyon sajnállak, de nem lehet olyan fuldoklót kimenteni a vízből, aki maga sem akar már partra kerülni.
2013. febr. 22. 12:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!