19 éves pasi vagyok, sokak szerint jóképű de mégis fél év alatt súlyos depresszióba estem, sok sok csalódás a nőkkel, facebook . Régi gyerekkori énem széttörése, szülőkkel nem beszélgettem sokat apámmal nem, de anyával néha igen?
Kedves Fiatalok! Elszomoritó számomra ez a sok fiatal depresszsiós ember. Én egy 65 éves nagyi vagyok. Nekem is van szorongásos depresszióm, amit pszihológus kezel, ugy mondanám a körzeti orvos küldött beutalóval a Mentálhigiéniára, és ott megállapitották hogy szorongásos depresszióm van. Beállitottak gyógyszeres kezelésre, mellyel nagyon jól érzem magam, ismét normális ember lettem, mehetek emberek közé, társaságba, szórakozni.
Menjetek feltétlenül kezeltetni, mert a depresszió egy nagyon sulyos "sunyi" betegség, lassan, de karmaiba tart és még öngyilkosságba is kerget. Ki lehet belőlle gyógyulni, feltétlenül tartsatok egymással kapcsolatot, esetleg személyeysen találkozzatok, beszélgessetek, kiránduljatok, jó nagyokat kell nevetni, pozitivan gondolkodni, az szépre gondolni, és a szomoru napokban is észrevenni a szépet, mindig csak a szépet, és ilyen fiatalon csak arra gondolni hogy biztos lessz jobb, sokkal jobb. Csak egyedül ne legyetek, magatokban, mert az nagyon rossz. Ha más nem egy kedves kiskutya, akiből árad a szeretet, örül ha közeledben lehet, és megsimogatod, és gondoskodsz róla. Nekem is van egy csodálatos kiskutyásm, aki tökéletes stressz oldó.
Fel a fejjel, az élet szép, de a kerités nincs mindig kolbászból.
Mármint az én helyzetem nem olyan súlyos, mint a tiéd. :)
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!