Szociális fóbia leküzdésére tippek, javaslatok?
Figyelt kérdés
nem rég jöttem rá, a net segítségével, hogy ebben szenvedek. eddig azt hittem, hogy én ilyennek születtem, ez természetes, hogy nem bírok a legtöbb emberrel szemkontaktust létesíteni, beszélgetni lazán, hamar elpirulok stb.... szeretnék ezzel orvoshoz is menni, de csak jövőhéttől lehetséges ez, addig is tanácsokat szeretnék. köszönöm:)2013. febr. 19. 18:06
11/12 anonim válasza:
dolgot próbáltam már, de mindig csak olyat amit "házilag" meg lehet oldani. Amit most írok régóta közkinccsé akartam már tenni, és bár ez az oldal a legkevésbé sem mondható valami tudományos forrásnak, de kérek mindenkit, aki ezt el fogja olvasni, agyaljon kicsit a koncepciómon és ha van "
Te 22 éves beteg aggyal gyógyszert barkácsolsz, és még közkinccsé is akarod tenni. Te nem vagy normális. Inkább dugd föl magadnak.
12/12 anonim válasza:
"Kitartás, kitartás, kitartás! ;D"
Hintőporoztad magadat, és ettél lenolajat, hogy vastagodjon a bőröd. És mindezt a pánik ellen. Neked valóban a zárt osztályon lenne a helyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!