Szociális fóbia vs munka?
Könyvelni is könyvelhetsz otthonról.
Bár kérdés hogy a sulit el tudod e végezni,ami bármilyen szakmához kell.
hány éves vagy?
Ilyen problémám volt nekem is. 18-21 éves koromig szinte ki sem mozdultam otthonról.
Aztán belevetettem magam a mély vízre és felültem buszra majd vonatra és elmentem egy plázába.
Szédültem, ezerrel vert a szívem azt hittem meghalok.
Este viszont olyan büszke voltam magamra:) Utána szépen kétnaponta majd naponta elmentem postára, bevásárolni stb.
Mostanra elmúlt minden problémám, olyan munkám van, ahol napionta több száz emberrel találkozom.
Erőszakold meg magad és menj szembe a félelmeddel, mert csak úgy győzheted le!
Ne elégedj meg a vegetálással, hisz élhetnél teljes életet is!
Gondolj a rákos, súlyos beteg emberekre akik halálos betegségeket győztek le. Ha nekik ez sikerült akkor neked is sikerülni fog egy "kis semmiséget" visszaszorítani.
És végig arra gondolj: ez a probléma csak a te fejedben létezik csak te tudod legyőzni!!! Nem a pszichiáter, nem a pszichológus, nem az antidepresszáns vagy az SSRI vagy a nyugtató. Csak te. Ha változtatni akarsz akkor sikerülni fog, ha nem sikerül akkor nem akartad eléggé!
Sok sikert és erőt kívánok neked! :)
Nekem is kemény sziciális fóbiám van generált szorongással párosulva kb 17éves korom óta. Szörnyű dolog ez, az életem minden területén nehézséget okoz. Számomra a leghatásosabb gyógyszer ellene a rivotril, ami persze egy idő után függőséget okoz.
A másik leghatátsosabb gyógyszer kifejezetten erre az AURORIX, ami egyáltalán nem okoz függőséget és a központi idegrendszerre hat, nem pedig az agyra mint a rivotril.Az aurorix kitűnő és ártalmatlan gyógyszer, a rivotril sokkal jobb, de az aljasabb is!!
Én még nem dolgoztam soha,28 éves vagyok..
Otthoni melókból nem nagyon lehet megélni,már ha találsz ilyet mindenféle célzott képzettség nélkül.
A mai világ amúgy sem arról szól,hogy a munka igazodik az emberhez,hanem az embernek kell igazodnia a munkához.
Lásd a mai világban a mobilitás helyezik előtérbe.Hiába élünk az internet világában,még mindig utazni kell a munkáért.
Sajnos túl korán születtem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!