Egyedülléttől be lehet "csavarodni"?
Figyelt kérdés
anyukám elköltözött, apukámnak pedig barátnője van, így amikor itthon vagyok, egyedül vagyok. amíg iskolában vagyok (=társaságban) jól érzem magam, jó, hogy sok ember van körülöttem, de legalább az, hogy vannak. aztán ha hazaérek már koránt sincs uolyan jó hangulatom, pedig amúgy csak egyedül tudok tanulni(ha vki van a házban az idegesít) de nem mindig szoktam már azt sem, csak leülök a gép elé, zene mindig szól és így ütöm el az estéimet, amikor délután nincs vmi elfoglaltságom, és csomószor hívnék át másokat, de ugye ők meg tanulnak, vagy vmi más elfoglaltságuk van:S nem tudom mit csináljak, 17 éves fiú vagyok egyébként. bocsi ha zavaros lett:D2013. febr. 18. 19:10
11/13 Lukacs88 válasza:
Üdv, kösz hogy megosztottad a fenti sorokat. Saját bőrömön tapasztaltam meg a helyzetet. Az tényleg nagyon fontos, hogy kapcsolatba legyél másokkal... az egyedüllét nagyon veszélyes. Nem hiába a börtönökben a legnagyobb büntetés a magánzárka. Keress barátokat, ha a régieknek nincs idejük, keress akiknek van.. Én személyszerint a keresztyéneknél találtam igazi barátokra (persze ott is vannak képmutatók, de rátaláltam olyanokra, akik tényleg az életüket adnák érted)
12/13 anonim válasza:
Kedves utolsó válaszoló, megkérdezhetném, hogy hol ismerkedtél meg a barátaiddal? Mármint a templomban ismerted meg őket vagy volt valami külön egyházi program?
13/13 anonim válasza:
Igen, évek óta egyedül vagyok,ráadásul 12 éve antidepresszánsokon és nyugtatókon élek. Sokszor már félek egyedül lenni. Saját magamtól félek, hogy kárt teszek magamban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!