Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi van velem? Valaki segítsen!

Mi van velem? Valaki segítsen!

Figyelt kérdés
Mikor egyedül vagyok otthon,ami elég gyakran van akkor fél homályban látok dolgokat,úgy érzem,hogy nem vagyok egyedül, mindig a szemem sarkából látok valamit,mintha valaki ott lenne velem. Meg hangokat már mindent beképzelek? Múltkor vagyis inkább 3 napja szintén este felé közeledett mentem a folyosón és olyan,mintha egy nőt láttam volna össze kuporodva a földön,aztán bepánikoltam és gyorsan felkapcsoltam a villanyt,de nem volt ott semmi.Van olyan is,hogy fel sikítok ha beképzelek valamit vagy kiráz a hideg.A következő a fürdőben voltam bezártam az ajtót, aztán beragadt a kulcs emeleten voltam tehát nem halotta senki,hogy kopogok nem tudok kijönni,aztán megint bepánikoltam,hogy valaki nem akar kiengedni,megmostam az arcom majd az ajtóhoz mentem és simán át tudtam fordítani a kulcsot. Mi lehet velem?
2009. szept. 7. 23:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
ne paráztassátok már, nincs körülöttünk semmi. :)
2009. szept. 9. 03:55
 12/14 anonim ***** válasza:
nincs semmi, csak bekepzeled...enis regen lattam szellemeket...de akkor irtora depresszios voltam....mostis az vagyok, de nem latom mar a dolgokat,az az igazsag,hogy nincs semmi korulottunk nekem ilyen param volt almomba ,hogy ereztem ,hogy kijovok a testembol es a fal magaba huzott,meg egyszer a kaszast is lattam aki hivott magahoz(nem gyengen bevoltam carva)neked orvosra van szukseged, sok szerencset, es jobbulast neked...21/L
2009. szept. 9. 12:25
 13/14 anonim ***** válasza:

Régebben nem néztél sok horror filmet? vagy van olyan horror ami megmaradt benned?

Amúgy én is szoktam ilyeneket képzelni, félhomályba, mikor nem látok semmit. Egy tárgyat átalakítok, emberré vagy vmi szörnyé. Persze egyből felkapcsolom a kislámpát vagy bebújok a takaró alá.

Ha félsz egyedül otthon, akkor zárd magadra az ajtót és ha látsz is vmit, tudod, hogy nem jöhet be senki.

Ha kimész valahova vagy akár tv-nézés közben kapcsold fel a lámpát.

Amúgy ezt leszámítva milyen szokott lenni a közérzeted?

2009. szept. 10. 10:31
 14/14 A kérdező kommentje:
Ja igen horror film imádó vagyok, lehet,hogy akkor ettől van? Ha időm engedi napi hármat is megnézek!! Mindig letöltök valami jót de utána meg félek,de egyszerüen annyira szeretem az ilyen filmeket valamiért jó közben rettegni,meg fel sikítani.
2009. szept. 10. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!