Mi lehet velem :|? Mostanaba eleg furcsan erzem magam, mintha nem is en lennek, gyenge vagyok semmi erom . Kerem aki tud segitsen
Szerintem is menj el kivizsgálásra.
Mondjuk a gyengeség miatt én a vitaminhiány jutott eszembe,de ezt látniuk kellett volna a vizsgálatkor. Mondjuk nekem a fáradtság ellen a több zöldség,gyümölcs és a Q10 segített,mondjuk én nem ájultam el sose,de nagyon fáradt,erőtlen voltam,alig birtam hazavonszolni magam a suliból. Plusz még néha jógázok,ez is sokat segít.
Viszont a te helyzeted azért komolyabb. Próbáld meg az okot kideríteni,szóval ezért volna jó elmenni teljes kivizsgálásra.
Egy sima kalcium vagy vtaminhiány nem okozhat ilyen előzmények nélküli ájulásokat, úgy értem, hogy nem voltál előtte stresszes, kimerült, szorongó.
tél elején én is állandóan rosszul voltam, zsibbadt mindenem, nem bírtam aludni, folyamatosan fájt a fejem nekem is, de nálam ezt az okozta, hogy iszonyatosan le voltam terhelve az egyetemen, és nagyon súlyos megoldatlan magánéleti problémáim voltak. kezdjetek el minél előbb alaposan utánajárni a tüneteid okának a szüleiddel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!