Mit dolgozzak? Milyen szakmát keressek?
Nem a melegtől van bajod, annyira besokalltál(érthető módon), hogy tudat alatt akár külső okokban, körülményekben is kiutat keresel , hogy megszabadulj attól amit nem szeretsz .
Az olyan tanárokat amilyen a varrodai volt, ki kéne rúgni páros lábbal és soha iskola közelébe sem engedni.Talán jobb lett volna, ha te is viszel neki csokit, hátha befogtad volna vele a pofáját, ha már ő olyan különleges atyaistennek képzeli magát, hogy csokikat kell neki vinni.
Viszont az érettségin megmaradhattál volna, az már más közösség, más tanárok, más helyek.Egy csalódás miatt nem szabadna mindentől elijedni.Szerintem csináld azt, hogy most próbáld feldolgozni, kipihenni a varrodai rossz emlékeket, aztán fuss neki újra az érettséginek, ha levelezőn csinálnád, akkor nem is kéne heti 2-szer bejárni, mellette meg dolgozhatnál akár.
Vagy keress olyan szakmát, amit egyedül is csinálhatsz otthon, pl könyvelő(de ahhoz kell majd érettségi), vagy a varró szakma is jó lenne, azt is lehet otthon egyedül.
Egyébként hasonló helyzetben voltam, én is elvégeztem egy varrónői tanfolyamot.Hát, elég ramaty osztályközösség jött össze és az egyik szakmai oktatónk is egy nagy tapló volt az öreglány!Engem különösen utált ok nélkül.Nekem is volt 1-2 ellógott hetem, de végül is felvettem a pléhpofát és igen is végigcsináltam, csak a feladatra összpontosítottam és meg is szereztem a szakmát.Igaz, minek?....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!