Lehet valahova pszichológusnak beküldeni írást elemzésre?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy szoktam néha így kiírni magamból a dolgokat, és kíváncsi lennék egy szakértő véleményére, hogy mit gondol. Ismertek ilyen oldalt? Vagy bármilyen helyet/embert, aki foglalkozik ilyesmivel? Akár laikus emberek is elemezhetik, csak kíváncsi vagyok mások véleményére.2009. szept. 7. 01:57
1/6 anonim válasza:
Ha beírod a keresőbe, hogy pszichológus válaszol, kiad egy csomó találatot. Például a Nők Lapja Cafe nlcafe.hu oldalon van pszichológus is a szakértők között, vagy ha szereted, írhatsz Somának is ugyanoda: soma@nlcafe.hu. De egy pszichológussal inkább beszélgetni kéne, a szakértők nem biztos, hogy minden levélre válaszolnak. Hány éves vagy? Erre az oldalra is írhatsz, ha nem egy egész regény, elvégre ide direkt olyanok jönnek, akik szeretnek ilyeneket olvasgatni.
2/6 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy vannak ilyen pszichológus válaszol dolgok, de engem nem ez érdekel konkrétan, hiszen nincs kimondottan semmi, amivel kapcsolatban tanácsot kérnék. Nem azt szeretném, hogy mondják meg, hogy mit kéne csinálnom, hanem hogy ha küldök egy hát leginkább naplóhoz hasonlítható egy-másfél oldalas kis szöveget, akkor azt elemezve írjanak vmi rólam, hogy mit gondolnak.
2009. szept. 7. 16:04
3/6 anonim válasza:
A grafológus foglalkozik íráselemzéssel. Kb. 1 oldalnyi kézírás alapján teljes személyiségképet tudnak rólad adni.Keress rá a neten néhány grafológusra, és velük vedd fel a kapcsolatot. Nagyon érdekes dolgokat (és nagyon sok mindent) meg tudnak állapítani az írásodból.
4/6 anonim válasza:
Azt grafológusnak kéne beküldeni, ez az ő szakterületük.
5/6 anonim válasza:
A kislány (?) nem kézírás elemzésre gondol, hanem tartalmi elemzésre. "kiírni magamból dolgokat"
Első
6/6 A kérdező kommentje:
Valóban nem grafológiai elemzére gondolok, nem is kimondottan tanácsadásra. Írok példákat, hátha érthetőbb így egy kicsit. Írok egy szöveget, ami tulajdonképpen az aktuális gondolataimat tartalmazza. Tehát minden kertelés és gondolkozás nélkül leírom, ami eszembe jut.
És szeretném, ha valaki elmondani/megírná, hogy azok alapján, amit írtam, mi a véleménye.
Pl. Ha azt írom, hogy: butának és csúnyának érzem magam --- > akkor arra írja követkzetetésképpen, hogy baj van az önértékelésemmel.
Ez egy nagyon egyszerű példa volt persze, nicns valóságalapja, csak talán kicsit érthetőbbé tettem vele.
Szóval ilyesmire gondolok...
2009. szept. 8. 23:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!