Miért van ez a hatalmas "fáradtság"?
Figyelt kérdés
Nos, én mindig fáradt vagyok ahogy belépek az iskolába...
Most lehet azért, mert átlagban szinte mindig éjfélnél tovább vagyok fel, de nem gondolnám.
Tegnap pl. délután 5kor kidőltem aludni, egészen reggel 6 ig. és lám... iskolába belépve ismét elkapott az a hatalmas fáradtság. Igaz, most nem voltam ájulás szinten, de ugyan úgy éreztem, hogy az arcom le akar szakadni, a mellkasom nyom.
Fogalmam nincs mi ez... valaki esetleg?
Ja, és az agyam sem működik úgy, ahogy kéne.
Esetleg kérdezhettek dolgokat ami befolyásolhatja ezt, megválaszolom.
2013. febr. 12. 16:48
1/2 anonim válasza:
háziorvoshoz menj, az a dolga, hogy jó helyre igazítson a problémáddal, ha mentálisan semmi probléma nincs, más belső oka lehet. Hormon probléma, felszívódási zavar, akármi. Mindenekelőtt viszont a szüleidnek szólj.
2/2 A kérdező kommentje:
150 feletti volt a vérnyomásom.
Lehet az?
2013. febr. 20. 15:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!