Miért zavarnak, idegesítenek egyre jobban a zajok?
Azt vettem észre az utóbbi években, hogy ere jobban zavarnak a zajok, főleg amikor az otthonomban vagyok. Ez lehet, ajtó csapkodás, mászkálás, emberi beszéd, kutya ugatás, madár csicsergés, gyerek sírás. Nagyon feltudom húzni magamat, és szinte fel tudok robbanni, és nem tudom el vonni a figyelmemet a zajról.
Volt, vagy van valakinek hasonló problémája? Egyáltalán ezzel a problémával, milyen szakterületű orvoshoz kellene fordulnom?
ez kb azt jelenti, h "idegbeteg" vagy. nem úgy szószerint, hanem úgy, amikor az ember már nagyon feszült, minden baja van, ilyesmik. na ekkor van az h egy ajtócsapásra is szétverne vmit:D
én a huzattal vagyok így. szétverném orrbaszájba a huzatot, ha lehetne :D
Jó, legyünk igebetegek, de mit lehetne tenni ellene, hisz nem írhatom ki az emberiséget, és az állatvilágot. Esetleg ha a holdra költöznék?
Na, de vicc nélkül, ki lehet ebből gyógyulni? Ez kinek a szakterülete, ideg gyógyász, vagy pszichiáter?
pszihiáter leginkább.
de én inkább próbálok magam kigyógyulni ebből, lekötöm magam, próbálok nem unatkozni, jókedvű lenni, és nem bosszankodni.
néha nehéz...főleg ha huzat van..:D:D
De jó, nem vagyok egyedül a problémámmal! :) Engem is nagyon zavarnak a zajok. Egy kereszteződés mellett lakunk, eszméletlen tud lenni a forgalom. Sokszor fülelek, hogy vajon szól-e a szomszédban a tv, vagy a rádió, mert nem tudom elviselni, mikor áthallatszik. :) És a kedves autósokat is utálom, akik bőgetik a motort. Meg persze a motorosokat. Lehet, nekem is segítséget kéne kérnem? :)
Szerintem a csend fontos lenne mindenkinek, de a mai világban sajnos már mindenfelől jönnek a hangok, sosincs csend. Mikor olyan helyen vagyok, ahol pár percig semmi zaj nem hallatszik, hát az a menyország. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!