Hová fordul az ember, ha úgy érzi nem bírja tovább, ha kilátástalan az élet?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nem akarom feladni, mert kicsi gyerekem van. De nem találom a kiutat, és beszélni sincs kivel erről. Nincs pénzem szakemberre. Kihez forduljak, aki meghallgat és nem kerül egy vagyonba?2013. febr. 7. 10:09
11/13 anonim válasza:
Szerintem írd le,hogy mi bánt,részletesen,nyugodtan,gondold át,segítünk! :)
Plusz írhatnál naplót is,z is sokat segíthet!
KITARTÁS!
12/13 anonim válasza:
Mióta vagy együtt a férjeddel? Dolgozol jelenleg? Mekkora a gyerek? Hozzá hogy viszonyul a férjed és az anyósod?
13/13 A kérdező kommentje:
sziasztok , köszönöm az érdeklődést. anyóst nem érdekli, férj próbál normálisabb lenni, ami annyit jelent, hogy úgy teszünk, mintha minden rendben lenne. elmentem pszichiáterhez, aki szorongásos depressziót állapított meg, gyógyszeres és pszichoterápiát javasolt. munka egyelőre nincs, gyerek kicsi, anyagilag kiszolgáltatva a férjnek. de lassan jobb lesz, tudom én!
2013. máj. 20. 13:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!