MI bajom lehet? Ezt nem tudom már elviselni!
Csak néhány napja tart az állapot, de szörnyű. Szorongok, de ugyanakkor érzéketlennek érzem magam, ha megölelek akárkit, aki eddig szerettem, nem érzek semmit. Sőt van olyan, hogy elképzelem, hogy milyen lenne megütni, de sosem tenném meg. Úgy érzem, nincs az életemnek értelme, nyakamon az érettségi, nem tudom, mit fogok kezdeni magammal. Az öngyilkosságra is valahogy késztetést érzek, pedig nem akarom megtenni, mert félek a haláltól, mert bizonytalan vagyok az Istenbe vetett hitemnek. Iszonyatosan üresnek érzem magam, pedig mindig vidám, erős lány voltam. Most pedig egész nap azon rágódom, hogy egyáltalán mi értelme van az életnek.
Segítsetek, könyörgöm, nem szeretném, hogy kicsússzanak a dolgok az irányításomból, nem szeretnék öngyilkosságon gondolkozni, és szeretnék boldog lenni!
18/L
szorongsz az érettségi miatt.ennyi.
am megértelek, mert most én is eléggé stresszes vagyok..:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!