Mire utalhatnak a következő tünetek?
-nem kevés túlsúly.
-rángó, remegő végtagok.
-érthetetlen beszéd, artikuláció teljes hiánya.
-orientációs zavarok.
-hajtépés.
-mentális beszámíthatatlanság.
-vérző orr.
Ebben a sorrendben jelentek meg a panaszok, a betegünk csak pénteken kerül orvoshoz.
köszönöm a válaszokat!!!
én sem vagyok orvos, ez egy tipp volt, várom a pénteki (és a későbbi) eredményeket ide :)
és a túlsúlynak max a vérnyomáshoz van köze. - ha tippelnem kellene
Nem hiszem, hogy ítélkezhetsz. Ha nem tűnt volna fel, kérdést tettem fel, nem pedig kioktatást vártam. A következőkben a hasonló kommentekre nem vagyok hajlandó reagálni. Aki nem ismeri a 'családom' körülményeit NE TARTSON NEKEM KISELŐADÁST ARRÓL, MIT KELLETT VOLNA TENNEM! köszönöm!
A válaszolkat köszönöm.
akkor meg ne tegyél fel ilyen kérdéseket.
ha tilos orvost hivni akkor sajnálom de akkor felesleges mindenfajta kérdés...én szoltam elöre. ha meghal mosom kezeim.
A kérdés arra irányult, mire utalnak ezek a tünetek. Olvasd el újból! A kezeid ne mosd, hiszen semmi közöd hozzá! Köszi!
Értelmes válaszokat vártam, amiben esetleg a betegségről írnak, nem pedig amiben a másikat szidják..Magyar mentalitás, jellemző!
ha nem irod a végére a részleteket miszerint érintett vagy és mikor kerül orvoshoz, akkor leirom a választ és kész.igazad van ha kérdés a lényeg de ha kizárolaga kérdésre kiváncsi az ember akkor nem ir részleteket amin mondjuk az ember felbosszantja magát és az értetlenségböl kiindulva olyat ir amire a másik nem kiváncsi.mellesleg honnan tudnám hogy nem kiváncsi, lehet hogy ha másnak irom akkor azonnal rohan a mentöért mert rájön h ez mennyire komoly baj.
magyar mentalitás... igen az is magyar metalitás hogy felböszülve üvöltözünk a válaszadokkal hogy mit képzelek,mikor ö csak jot akar ugyhogy te se vagy jobb bocsáss meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!