Bannala18 kérdése:
Nem tudom, hogy ez a kérdés ide tartozik Nagymamám múlt hét végén távozott el és én hibásnak érzem magamat a halálában Nem tudom, hogy a hibámat helyre tudom e hozni vhogy vagy hogy megbocsásson mamám?
Figyelt kérdés
Egyrészt azért mert sose mentem ki őt meglátogatni így egyedül, vmint amikor bekerült az idősek otthonába akkor se mentem meglátogatni mamámmal nem sokat beszélgettem sosem Nem tudom, hogyan tudnám a hibámat helyreállítani vagy, hogy a mamám megbocsásson?
Másrészt úgy érzem, hogy rengeteg dolgot megkellett volna osztanom vele, vmint, hogy ő is sok mindent taníthatott volna még meg
2013. jan. 21. 16:16
1/2 anonim válasza:
A halálát nem te okoztad. lelkiismereted van ami jó, de lusta vagy ami rossz. Azzal békítheted meg magad ha a nem tetszésed ellenére valami olyan közösségi munkát végzel amivel önzetlenül segítesz pl időseken. Drasztikus mi? de jót fog tenni.
2/2 anonim válasza:
Hibás nem vagy...csak a lelkiismereted szólalt meg!
Hidd el a mamád nem haragszik rád.
Menj ki a temetőbe,mondd el neki mit érzel..és megnyugszol majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!