Hogyan tudnám ezt kezelni?
Figyelt kérdés
Munkába menet előtti este teljesen feszült vagyok. Nézem a TV. -t de csak testileg vagyok ott, lélekben már a holnapi munkámon gondolkodom. Nagyon meg kell felelnem a munkámban, ez eddig ment is, de valahogy saját magamban nem bíznék? Vagy mi ez? Egyszerűen nem tudok kikapcsolni.2009. aug. 30. 20:27
1/2 anonim válasza:
Szia! Szerintem ha van rá lehetőséged, akkor az aktív pihenés a legjobb módszer. Véleményem szerint, amit délután a munkád után csinálsz, az nem köt le eléggé. Kicsit fáraszd le magad sporttal, kikapcsolódással. Ha tudsz úszni, az a legjobb sztem, de futhatsz is heti 3x fél órát. Ha nagy a teljesítési kényszer, ez akkor is jó, mert energikusabb is leszel tőle egy idő után. Emellette kereshetsz valamit, amit szeretsz, valami jó kis hobbit. Ez kinek a vásárlás, kinek egy welness, kinek meg egy focimeccs vagy barkácskodás, vagy menj el egy buliba. Egyszerűen keress valamit, ami néha leköt. Nem akarlak hitegetni, ez lehet hogy először nem lesz sikeres, meg ha olyan típus vagy, akkor mindig is fejtörést fog okozni a munka, de sztem ezzel jelentősen tompíthatod. NAgyon sokat segít az embernek, ha van mellete valaki, akivel ezt meg is beszélheti, ha nincs párod, esetleg ismerkedni is elmehetsz. Üdv és sok sikert
2/2 A kérdező kommentje:
Az igazság hogy a buli az igazi kikapcsolódás nekem.:) Párom van, de folyamatosan őt sem akarom ezzel a témával untatni. Talpraesett csajszinak tartanak, lehet hogy ezt mutatom kívülre, de belül nem tudom kezelni. Ahhoz pedig hogy minden hétvégén elmenjek bulizni nagyon sok pénz kell. Így ez csak ritkán adódik, de próbálom minél többször beütemezni. Köszönöm szépen a válaszod. Igyekszem, mindig igyekszem:)
2009. szept. 1. 16:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!