Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy lehet meggyőzni valakit,...

Hogy lehet meggyőzni valakit, hogy ne tegyen kárt magában?

Figyelt kérdés
Anyukámnak valószínűleg nőgyógyászati problémái lehetnek, mert már többször is 1 hónapig vérzett. Mégsem megy el orvoshoz. Elég makacs, rossz természete van és nem tudom mivel vegyem rá, hogy elmenjen. Segítenétek? Vagy tartsam tiszteletben a döntését és kész?
2013. jan. 18. 15:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Hasonló cipőben járok én is. Vagyis anyu makacsságát illetően. Én eddig nem tudtam hatni rá, de azt javaslom talán kipróbálhatnád azt, hogy elmondod neki, mit is érzel ezzel kapcsolatban. Mennyire aggódsz érte stb ... de azt ne mont, hogy menjen, max, hogy nyugodtabb lennél, ha esetleg orvos is látná. Persze nem 100as, hogy működni fog, de hátha írnak még :).
2013. jan. 18. 19:40
 2/2 A kérdező kommentje:
:)
2013. jan. 19. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!