Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Sosem kaptam Apukámtól szerete...

Sosem kaptam Apukámtól szeretet, sosem ölelt meg. Eddig azt hittem, hogy nomális dolog, hogy érett 30as férfiakhoz vonzódok, de rájöttem, hogy ez nem egészséges dolog. Nem tudom mitévő legyek?

Figyelt kérdés
2013. jan. 18. 12:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Jól hitted, ez normális dolog. Stabilitást keresel és nem tinifiúkat. Semmi baj nincs ezzel.. Amúgy is azt tartják, hogy az ideális korkülönbség az 7 év. Ahhoz képest a 10-12 sem kirívó. Én pl idén leszek 30 és énis eltudnék lenni egy fiatalabb csajjal mert a velem egykorúak nem jönnek be :)
2013. jan. 19. 18:20
 12/16 A kérdező kommentje:
De hogyis működnie így egy kapcsolat?! A lány még a tanul, a férfi meg már rég dolgozik... szerintem ebből egy csomó konfligtus adódna :(
2013. jan. 20. 08:10
 13/16 anonim ***** válasza:
Figyelj, ez akkor gáz, ha a lány középiskolában/gimnáziumban tanul, míg a férfi már rég dolgozik. Hisz ekkor a lány még a szüleitől függ, teljesen más az érdeklődési köre, de fősuli/egyetem mellett, nem ritka, hogy a fiatal dolgozik, kollégiumban, albérletben él. Tehát ő is egy felnőtt gondolkodású, felnőtt ember. 21 évesen elég gáz, ha te ennyire kislánynak érzed magad.
2013. jan. 20. 15:14
 14/16 anonim ***** válasza:

Annyit hozzátennék, hogy nem ritka a 23-25 éves fiatalok körében se, hogy hiába hasonló korúak, az egyik már dolgozik, a másik még tanul. Nem ezen fog múlni egy párkapcsolat.

Ráadásul nagyon sok 30-as pasi van, aki kifejezetten a huszoneleji csajok között keresgél, mert még nem akarja olyan mértékben elkötelezni magát, ami egy korabeli nőnél már igény lehet (pl. családalapítás), és jobban partnernek érez egy fiatalabb lányt. Szóval a lelki érettségen múlik az egész mindkét fél részéről.

2013. jan. 20. 16:15
 15/16 anonim ***** válasza:

Se az életkor, se az hogy az egyik dolgozik a másik meg tamul nem kell hogy probléma legyen.

Viszont ha az apuka karaktert keresed a másikban az nem biztos hogy olyan jó, ezt nagyon jó hogy észrevetted. Mindazonáltal, hogy ez nem természetes, mamár jóformán normális sajnos.

2013. jan. 29. 00:10
 16/16 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg, nem egy ismerősömnél működik a kapcsolat 10 év korkülönbséggel is. Nincs ebben semmi probléma. Az 50-eseket meg inkább hanyagold. A 30 az egy jó kor, én is idén leszek annyi. :D
2015. márc. 16. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!