Sosem kaptam Apukámtól szeretet, sosem ölelt meg. Eddig azt hittem, hogy nomális dolog, hogy érett 30as férfiakhoz vonzódok, de rájöttem, hogy ez nem egészséges dolog. Nem tudom mitévő legyek?
Annyit hozzátennék, hogy nem ritka a 23-25 éves fiatalok körében se, hogy hiába hasonló korúak, az egyik már dolgozik, a másik még tanul. Nem ezen fog múlni egy párkapcsolat.
Ráadásul nagyon sok 30-as pasi van, aki kifejezetten a huszoneleji csajok között keresgél, mert még nem akarja olyan mértékben elkötelezni magát, ami egy korabeli nőnél már igény lehet (pl. családalapítás), és jobban partnernek érez egy fiatalabb lányt. Szóval a lelki érettségen múlik az egész mindkét fél részéről.
Se az életkor, se az hogy az egyik dolgozik a másik meg tamul nem kell hogy probléma legyen.
Viszont ha az apuka karaktert keresed a másikban az nem biztos hogy olyan jó, ezt nagyon jó hogy észrevetted. Mindazonáltal, hogy ez nem természetes, mamár jóformán normális sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!