Mostanában sokat gondolkodok az öngyilkoságon! Szerintetek mit kéne csinálnom?
Figyelt kérdés
2013. jan. 15. 20:23
11/21 A kérdező kommentje:
nem azért nem lesz! meleg vagyok!
2013. jan. 17. 19:51
12/21 anonim válasza:
Az nem szamit. Es gyereked is lehet, igaz egy fokkal bonyolultabb lesz neked. Ettol meg nem rossz az elet. Fel a fejjel. Par ev es ertekelni fogod ha kuzdesz mert te mar mondhatod, hogy elertel valamit.. Szembeneztel a felelmeiddel..
13/21 anonim válasza:
Az aztán rohadt nagy élet ha van valakinek házastársa,gyereket meg munkája... nagyon nagy élet.
14/21 anonim válasza:
Az élet sokféle lehetőséget tartogat. Ebből legtöbbünknek a saját család fogja az igazi boldogságot adni. Válaszodból itélve, te még fiatal vagy ahhoz, hogy lásd..
15/21 A kérdező kommentje:
egy melegnek hogy lehet gyereke?
2013. jan. 19. 10:43
16/21 anonim válasza:
Örökbefogadsz...Nem olyan mint az igazi,de olyan lesz amilyenre neveled...
17/21 A kérdező kommentje:
de nem ugy van hogy magyar országon nemengedélyezik a melegeknek hogy örökbe fogadhassanak gyerereket?
2013. jan. 19. 14:48
19/21 anonim válasza:
He az hogy meleg vagy nem azt jelenti hogy nem elhetsz egy normalis eletet. En is eleg gyakran gondolkozok az ongyilkossagon, de az igazat megvalva szerintem se eri meg. Lehet hogy jobbra fordul a helyzetem(ed), szerezhetunk egy csomo baratot, baratnot stb. Probalj tenni azert hogy jobb eleted legyen. Gondolj azokra akik hajlektalanok. Akarmennyire rosz korulmenyek kozott laknak, de a tobbseguk nem lesz ongyilkos. Mindenkinek vannak kissebb\nagyobb problemai es ezt le kell tudjuk kuzdeni.
14\L
20/21 anonim válasza:
keress valami hommit,sportolj,találj ki valamit,amit élvezel csinálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!