Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek skizofrén vagyok?

Szerintetek skizofrén vagyok?

Figyelt kérdés

Ezek közül az állítások közül szinte az összes igaz volt rám: schizoid.info

Nagyon aggódom :/

2013. jan. 11. 23:59
 1/4 anonim ***** válasza:
76%

Nem.

Egyrészt a teszt a skizofréniára való hajlamot méri. (Ami tipikusan tizenéves vagy fiatal felnőtt korban alakul ki.)

Másrészt én is végigszaladtam a kérdéseken, de nem is látom az összefüggést. Ezek lehetnek ugyan a skizofrénia jelei, de lehetnek ezer más pszichiátriai kór jelei (Asperger-szindróma, valamilyen személyiségzavar, memóriazavar, stb.).

Sőt, nagyon sok kérdésnél éreztem, hogy hát ez kábé mindenkire igaz lehet valamilyen mértékben.

Online tesztekre nagyon nem érdemes adni, de ez különösen gyengének tűnik. Ha biztos választ akarsz, akkor keress fel egy pszichiátert.

2013. jan. 12. 08:43
 2/4 anonim ***** válasza:
38%

Ha már teszt, akkor inkább ezt nézd meg:

[link]

2013. jan. 12. 09:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Úgy tudom hogy a skizofrének nem gondolják magukat betegnek. ha te attól félsz hogy beteg vagy, akkor nem vagy az.
2013. jan. 12. 13:18
 4/4 anonim ***** válasza:
a pszichiáterek általában az MMPI-tesztet használják ennek és más mentális betegségek kiderítésére az sokkal komolyabb több mint 500 kérdést tartalmaz!!
2013. jan. 12. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!