Pánikbetegeknél ilyen érzés?
Igen ,olyan mintha a Marson lennél,legalábbis én így fogalmazom meg.
De a szorongásodra is kellene gyógyszer nemcsak a pánikbetegségedre,nagyon gyorsan átcsaphat depresszióba.
igen, ez hasonló dolog, mint a skizofrénia vagy a deperszonalizáció ami összefüggésben van a pbetegséggel.
"szorongásodra is kellene gyógyszer nemcsak a pánikbetegségedre,nagyon gyorsan átcsaphat depresszióba."
a szorongásra szerotoninnövelő gyógyszer kell, a nyugtatók nem oldanak meg semmit, csak függővé tesznek.
de nem csap át depresszióba, mert szerintem a depresszió a pbetegség előjele inkább, sokkal súlyosabb mint a depresszió. annyi a közös mindkettőben, hogy alacsony szerotoninszinttel jár. a depresszió csupán érzelmi vagy vegyi jelenség lehet, míg a pbetegség lehet súlyos neurotranszmitterhiány, ami funkcionális zavarokat okoz a szervezetben.
"Szedek gyógyszert, egy antidepresszánst és egy szorongásoldót is, beszéltem erről az orvosommal, de nem mondta, hogy váltani kéne, inkább emelni kicsit az adagot."
tipikus idióta pszichiáter. egyik sem fogja megoldani a problémád. szerotoninújrafelszívódásgátlót kell szedned és rengeteg olyat enned, amiből szerotonin termelődik. amit ő csinál csak arra jó, hogy függő legyél és a gyógyszerészeknek legyen egy biztos bevétele.
6 hónapon túlmenően megvan az esélye, hogy függővé válsz, míg az előbb említett gyógyszer általában 1-2 hét alatt helyrerakja a szervezeted.
Ne szedjek szorongásoldót hanem gyógyszer nélkül szenvedjek, és olyan szinten súlyosbodjak le hogy mozdulni sem bírjak a szorongástól? Nem mindenki tud gyógyszer nélkül tünetmentessé válni..
Annyira meg szerintem nem kéne az orvosokat sem általánosítani.. Vannak akiket érdekel a beteg állapota és nem csak a gyógyszerek szedése érdekli (mint pl. az én orvosom is sokat beszél velem alkalmakkor és terápia is van nem csak gyógyszeres kezelés)
"6 hónapon túlmenően megvan az esélye, hogy függővé válsz, míg az előbb említett gyógyszer általában 1-2 hét alatt helyrerakja a szervezeted."
Hmm..Akkor nem lennének már pánikbetegek, ha ilyen lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!