Miért félek folyamatosan attól, hogy elrontok valamit?
Figyelt kérdés
Hatalmas félelem van bennem mindig, amikor valamit másnak kell megcsinálnom. Félek hogy elrontom és leszidnak érte. De inkább simán attól félek, hogy el fogom rontani. Emiatt szinte semmit nem merek csinálni. Ezt nagyon nehéz leírni, ez nem csak olyan kis félelem. Olyan, mintha az életem függne attól, hogy valamit jól csinálok-e meg.2013. jan. 9. 20:31
1/2 anonim válasza:
én ugyanígy vagyok ezzel nem lehet mit kezdeni egyszerűen ,valahogy túl kell lépni rajta... most ezt mondom de egyb. rohadt nehéz tudom miről beszélsz... inkább elmenekülsz a feladat elöl csak nehogy elrontsd ,
2/2 anonim válasza:
Én is hasonló vagyok. Köze lehet ahhoz, hogy gyerekkorodban milyen hatások értek. Vagy megpróbálod "lesz@rni" hogy hogyan sikerül az adott dolog, vagy pedig elmész egy pszichológushoz és feltárjátok a probléma gyökerét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!