A háziorvos írhat fel valami stresszoldó, szorongásgátló gyógyszert?
Figyelt kérdés
Nem feltétlen nyugtatóra gondoltam, hanem olyanra amelytől reggelente elmúlik a folyamatos idegeskedés és a kimozdulástól való félelem.
Valamiért nem bírom a tömeget. Viszont se pchiologushoz se pchihiáterhoz nincs lehetősem eljutni.
2013. jan. 9. 16:42
1/4 anonim válasza:
Nekem gyógynövényes készítményeket ajánlott.
Miért nincs lehetőséged rá? Van "körzeti" is.
2/4 A kérdező kommentje:
Igaz hogy ingyenes, de csak 2-ig illetve 4 ig van, 15 km-re innen (másik városban) és kb 3/4 órás gyaloglással.
Vagyis sehogy nem tudok oda eljutni. Persze ez is csak az újítás következménye, hiszen szeptemberben még az SZTK-ban volt a rendelés... Most meg a város szélére rakták.
2013. jan. 9. 16:48
3/4 anonim válasza:
Írhat fel a háziorvos nyugtatót és altatót is, viszont ebben az esetben(szakorvosi javaslat nélkül) teljes áron kell megvásárolnod. Azért első körben tényleg jobb lenne valamilyen vény nélkül kapható, gyógynövény alapú gyógyszert kipróbálnod.
4/4 A kérdező kommentje:
Kaptam valami Secudam forte vagy mit, és most olyan vagyok mint a zombi. 1-2 napig szedem így, aztán jó lesz x)
2013. jan. 11. 16:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!