Van valami különbség ha valaki egész nap a kocsmában ül, vagy egész nap a gép előtt netezik?
Van kulonbseg, de nem tudom melyik a jobb (bocsi rosszabb).
A kocsmaban lereszedhetsz ami fizikailag nem jo, a tested szivja meg ha napi szinten csinalod...net elott nem reszegedsz le jobbik esetben.
De...
kocsmaba ha mesz elgalabb kimozdulsz, friss levegon vagy mig el nem ersz a kocasmaajtoig.
Kocsmaban is lehet diskuralni, attol fugg kivel teszed. Akar nagy elettapasztalt emberekkel is osszetalalkozhatsz.
Neten is lehet csetelni, de akkor megszunnek a termeszetes kapcsolatok...jo hatasai(pl mososly, kozos nevetes, erintes).
Neten nagy mennyisegu informaciohoz juthatsz, de ebbe bele is bolondulhatsz.
Kartyazni kocsmaban is es neten is lehet.
Osszegezve: menj egyik nap ide, masik nap oda...valtogass!!!
kozben pedig probald rendbetenni az eleted...
mert valoszinu hogy nagy ur van belul (akarmilyen okbol kifolyolag..ez maganugy, es elofordulhat).
Sok szerencset:)
szerintem csak neked tűnik hiábavaló időpocsékolásnak a netezés, igenis sok mindenre jó, pl:
- idegennyelv gyakorlásához
könyvek letöltése, híroldalak olvasása, külföldi fórumok olvasása, nyelvoktató oldalak, külföldiekkel levelezés
- ügyet is neten kell intézni vagy utána lehet nézni
továbbtanulás,felvételi jelentkezés, neptun, stb
- programokat megtanulni használni vagy gépírást megtanulni sem árt, programozni,stb
- még rengeteg mindent lehetne sorolni ami egyáltalán nem hiábavaló időtöltés a számítógépen
Én a netre szavazok 1000%-ban, kocsmába 14 éves koromba voltam utoljára, 8. végén bolondballagáson, de akkor is csak egy kólát ittam még (és nem csak azért mert 14 voltam :D )...
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!