Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy lehet azt elfogadni/felfo...

Hogy lehet azt elfogadni/felfogni, hogy amiről pár éve azt hittem, hogy csak álom volt vagy, hogy beképzeltem magamnak az valójában nagyon is megtörtént?

Figyelt kérdés
Pár hónapja találtam egy írást interneten, és csak lestem egy jó nagyot és ledöbbentem,'kicsit'' sokk hatás alá is kerültem hogy az velem valóban megtörtént anno... Olyan dologról van itt szó, amiről senkinek sem szólhatsz, mindenképpen magadban kell tartanod életed végéig. Talán ez olyan dolog, amit nem vesz be egy könnyen az ember gyomra, hiszen érthetően tényleg durva dolgok történtek meg velem, és más emberekkel is akik öngyilkosak lettek a velük történtek hatására.Én nem lettem emiatt se drogos, se alkoholista,öngyilkos sem bár gondoltam rá, de csak kicsi választ el attól,hogy teljesen megőrüljek ezért próbálok minél kevesebbszer gondolni arra a bizonyos eseményre, de van amikor nehéz és kerülget a rosszullét, pánikrohamom azóta 2x volt mióta tudom ,hogy velem valóban megtörténtek és nem csak beképzeltem jó pár éve a dolgokat. Ilyenkor mit tehet az ember? Van olyan eljárás pszichológusnál ahol kitudják valamiféleképp törölni az emlékeket?(lehet ez hülyeség de csak úgy kérdezem) más megoldást nem látok. Veletek volt már hasonló?

2013. jan. 3. 18:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ja igen, még valami :)

Én már túl vagyok ezen pár éve, ha gondolod és mégis le szeretnéd írni, priviben jöhet :) Megbirkózom vele :)

2013. jan. 4. 08:36
 12/14 anonim ***** válasza:
linkeld be amit a neten találtál.
2013. jan. 4. 15:36
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Most már én is kíváncsi vagyok.

Csak mondom: ennek a kérdésnek a kiírása csak arról ad tanúbizonyságot, hogy te élvezed, hogy ebben az "állapotban" fetrenghetsz. "Nem mondhatod el", ezáltal "védesz meg" másokat saját maguktól. Hát köszi.:) Ez ilyen "Én mekkora jampi vagyok, amiért megvilágosodtam" típusú kérdés. Légy oly kedves, és linkeld be, amit találtál, mert így csak feleslegesen járatod a szádat, segíteni senki sem tud...

2013. jan. 13. 14:20
 14/14 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne, hogy mi az a dolog, amit titkolsz. Könnyebben lehetne segíteni.
2013. jan. 13. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!