Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » 15 éves vagyok de kajak...

15 éves vagyok de kajak nincsen semmi amiért élnem kéne?

Figyelt kérdés
már 5 pszhiáternél jártam, de mindegyik csak olyan mondott/olyanra derített fényt amitől csak rosszabb lett, egyik ismerősöm meg győzött hogy legalább érte éljek, de már csak ő miatta nincsen értelme ...
2012. dec. 29. 10:51
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
hogyan részletezzem amikor konkrétan az hogy nincsen miért ...
2013. jan. 2. 17:31
 12/13 anonim ***** válasza:
menjél bulizni, ismerkedni, csinálj egyéjszakás kalandokat.
2013. jan. 2. 18:55
 13/13 anonim válasza:

Élvezd az életet, valósítsd meg a legmerészebb álmaid.

Én 35 éves vagyok. A te korodban én diákmunkáztam ezerrel és nyelvet tanultam még vagy 3-4 évig és utána 20 évesen elkezdtem utazni. Először Angliába mentem és ott dolgoztam egy évet. Az ott megspórolt pénzemből (6 hónap alatt) biciklivel bejártam Ázsiát....huhuuu mennyi Laoszi, tájföldi és vietnámi csajjal kavartam.

Elfogyott a pénzem, épp annyi maradt, hogy az USA-ba utazzam. Ott dolgoztam 6 hónapot és utazgattam minden felé (MONTANA, UTAH, IDAHO, NEVADA, KALIFORNIA). Spóroltam is egy keveset.

Majd hazajöttem elkezdtem a főiskolát. Már 7 éve diplomásként dolgozom és most is csak utazgatom...ha tehetem, de már a feleségemmel és a kisfiammal.

Remélem sikerült ötletet adnom.

2013. febr. 14. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!