Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » 15 éves vagyok de kajak...

15 éves vagyok de kajak nincsen semmi amiért élnem kéne?

Figyelt kérdés
már 5 pszhiáternél jártam, de mindegyik csak olyan mondott/olyanra derített fényt amitől csak rosszabb lett, egyik ismerősöm meg győzött hogy legalább érte éljek, de már csak ő miatta nincsen értelme ...
2012. dec. 29. 10:51
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

és nem az a gond, hogy kamasz kor ...

már mióta élek így voltam vele, de úgy gondoltam csak lesz valami de már nincsen kedvem tovább várni ...

2012. dec. 29. 10:54
 2/13 anonim ***** válasza:
megértem, ha valaki 85 évesen mondja ezt.. de 15 évesen.. ez már azért sok. még gyerek vagy, és ezután jön csak a nagybetűs élet. anyukád nem tanította meg neked?
2012. dec. 29. 11:47
 3/13 anonim ***** válasza:

MERT NEM KERESEL ÉRTELMET NEKI.

Szerinted célokkal születünk? Rohadtul nem. Mindenkinek a más a sorsa, és ez csak is tőled függ, senki nem fog helyetted összeírni egy célfüzetet, és SENKI NEM FOGJA HELYRETENNI AZ ÉLETED, mert RAJTAD MÚLIK AZ EGÉSZ.

Gondolom rhadtul nem vagy kitnő tanuló, jársz heti 3x2 órában edzeni, festegetsz otthon, eljársz a barátaiddal, semmi, gondolom otthon ülsz és sajnáltatod magad.

Rohadtul nem fog változni a helyzet ha itt sajnálod magad és pszichiáterekhez jársz akik belédba*sznak több kg gyógyszert per nap.

Ismerek ilyen embert mint te, és hányingerem van tőle, tiszta depressziós a srác, van mit ennie-innia, az emberek szeretik, a szüleivel jó a kapcsolata, jól néz ki és okos, DE OTTHON ÜL MINDEN DÉLUTÁN ÉS CSESZIK KIMOZDULNI, és persze bukásra áll mindenből.

De minden rohadt délután csak a nyafogásait kell hallgatnom, hogy milyen unalmas és értelmetlen élete van. Hát persze hogy az bzdmeg ha egész délután otthon ül és lósz*art se csinál.

Szóval szedd össze magad, mert nem egy világotlátott 100 éves veterán vagy akinek a szeme előtt ölték meg a legjobb barátait, hanem egy idióta 15 éves pcs akinek nincsenek céljai.

2012. dec. 29. 14:25
 4/13 anonim ***** válasza:

Istenem de jó lenne 15 évesnek lenni és csak azzal foglalkozni mit is csináljak egész nap, és miért éljek!

10 évvel vagyok nálad idősebb, már túl vagyok ezer csalódáson, egyedül nevelem a lányom.

Miért élj?

Neked most még csak az legyen a legnagyobb gondod hogy tanulj és utána kilépj a nagybetűs életbe.

Ennyire rossz a szüleiddel? vagy ennyire rossz hatásként ért téged valami?

2012. dec. 29. 14:30
 5/13 anonim ***** válasza:

Gondolom iskolába jársz.

Tanulj minél jobban, hogy az lehess, ami akarsz lenni, és amikor kilépsz az életbe, akkor minél jobb körülményeket tudj megteremteni magadnak.

2012. dec. 29. 19:48
 6/13 A kérdező kommentje:
nem csak valami ért rosszul, hanem minden ...
2012. dec. 30. 13:12
 7/13 A kérdező kommentje:
de azt látom, hogy mindenki szerint az kéne a legnagyobb gondomnak lennie hogy tanuljak, de tudjátok nem az a legnagyobb gondom, nekem ...
2012. dec. 30. 13:50
 8/13 anonim ***** válasza:

Mégis mit vársz itt tőlünk, mi nem tudjuk mi a problémád ha nem mondod el!?

Magad miatt akarj élni!

2012. dec. 30. 18:46
 9/13 A kérdező kommentje:
oks azért köszi
2012. dec. 30. 19:45
 10/13 anonim válasza:
Néma gyereknek,anyja se érti a szavát.Részletek nélkül sokra nem megyünk.
2013. jan. 1. 00:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!