Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van e olyan társkereső oldal,...

Van e olyan társkereső oldal, fórum, ahol kimondottan pszichésen, és lelkileg beteg, szorongós emberek keresnek társat?

Figyelt kérdés
Én azért kérdezem ezt,mert nagyon elkeseredett lettem X dolog miatt(most hosszú)és úgy érzem,csak egy tiszta,új,őszinte kapcsolat tudná elvonni a görcsölős figyelmemet erről.A hagyományos társkeresőkben mindenki csak a tutit írja magáról.Nem biztos,hogy mindenki ilyen társat keres,hanem kölcsönös problémamegoldást egy közös életben.43F

2012. dec. 26. 11:00
1 2
 11/17 anonim válasza:
egy ilyen oldal engem is érdekelne!
2013. szept. 25. 19:53
 12/17 Tamás789 válasza:
Szia! Itt próbáltad már: www.feto.hu ?
2013. nov. 8. 20:04
 13/17 anonim válasza:
Van itt is egy: [link]
2014. jún. 12. 09:11
 14/17 anonim ***** válasza:

Az életben is lehet találni ugyanolyan problémás embert, csak nehezebb. Ha ilyet akarsz, akkor inkább majd szakemberhez, ő majd tanácsol valami csoportterápiát, és ott könnyebben fogsz találni ilyet.

Nekem nem szerelmi problémáim vannak/voltak, szimplán depis (bipolár) vagyok, aminek persze vannak okai.

Énis úgy vagyok vele, amit már mondott valaki, hogy ilyenkor jó egy másik lelkibeteg ember társaságát keresni, mert ő megért. Rengeteg idő, energia megy el ilyenkor azzal, hogy az ember pszichológiai könyvet tucatjait olvassa a megoldás reményében, de valójában ő "beteg", tehát nem tudja úgy látni a világot ahogy egy "normális" ember. Ilyenkor nem nagyon tudja megértetni magát a környezetével. 1-2 ember van, aki tudja miről van szó vagy mert szakember (pszichiáter, pszichológus ráadásul nem is akármilyen) vagy mert tényleg ők is átélték a problémát, vagy a hozzátartozójuk átélte, így tudják "mi a dörgés". Egy átlagembertől sose várj megoldást, mert a végén ő fog a legmélyebbre taszítani.

Arról, hogy csak egy társ tudja megoldani a problémád. Lehet hogy így érzed, elismerem. De hogy mindenkinél ez a tuti megoldás, azt nem tudom. Az a baj, hogy vannak emberek, akik annyira hisznek valamiben, hogy a másikra is rá akarják erőltetni a nézeteiket, holott egyrészt lehet csak szubjektív amit éreznek, másrészt lehet hogy nem is igaz, amit állítanak.

2015. jan. 6. 05:33
 15/17 anonim ***** válasza:
az én férjem mentálisan normális volt (legalábbis fogalmazzunk úgy, hogy nem volt nála diagnosztizálva semmi, de ezt inkább hagyjuk is, mert ő sem volt teljesen normmális, csak másképp volt kattant mint mondjuk én) és akkor nekem volt egy összeomlásom, ami miatt bekerültem Tündérhegyre, és ott diagnosztizáltak engem is bipolnak. onnantól fogva nem kereste a társaságom, szerintem lenézett emiatt, majd megcsalt. én emiatt egy súlyos depresszió után teljesen felpörögtem hirtelen, és nagyon összeszedtem magam, majd bombanőt csináltam magamból a depresszió, meg a megtörtség után, és sereglettek rám a hapsik, amikor találtam egy magamhoz illő srácot, szépen ott is hagytam a férjemet, aki ezt megérdemelte, mert a betegségem legmélyén nem tartott ki mellettem, és nem értett meg engem. ennyit arról, hogy úgymond egy "normális" nem fog kitartani egy beteg mellett hosszú távon. Én nem is kérek ebből többet, mert úgyis tudom, hogy ez lenne a vége, mert ők nem értik mi mit élünk át, és miről van szó, és hogy mi sem vagyunk úgymond bolondok, csak vannak dolgok amiket nehezebben viselünk, és hogy vannak időszakok, amiket nehezebben viselünk. Ha ő ennyire nem volt képes, hogy egy nehezebb időszakban kitartson mellettem, akkor ő sem érdemli meg, hogy a normális időszakomat, amikorra már összeszedtem magamat kitartsak mellette. a jelenlegi barátomat egy csoport terápián ismertem én is meg, és mi nagyon szeretjük egymást, mert megértjük egymás baját. el sem tudom képzelni, hogy mi ne tartanánk ki egymás mellett akkor, ha a másik egy olyan időszakba kerülne, amit esetleg nehezebben visel.
2015. jan. 6. 10:04
 16/17 anonim válasza:

Szia!

Bár a kérdésed egyáltalán nem mostani,de írtam neked privátban.

2015. szept. 28. 21:55
 17/17 anonim válasza:
Én is egy hasonló oldalt tervezek létrehozni kifejezetten mentálisan sérülteknek. Amúgy szerencsére van nekem párom.
2021. nov. 10. 03:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!