Mitől lehet ez? Részletesen lent.
Figyelt kérdés
23 éves nő vagyok. Már kiskorom óta súlyos depresszióban szenvedek, amit gyógyszerekkel elég jól kezelnek. Kb. 4 hónapja szedem a Floxet-et, ami eddig elég jónak bizonyult. Már-már úgy éreztem, hogy kigyógyultam a depresszióból. Kerestem az emberek társaságát, célokat tűztem ki, elkezdtem kondi terembe járni stb. És egyszer csak, egyik napról a másikra mély depresszióba zuhantam. A gyógyszert pedig ugyanúgy szedtem. 1 hét alatt 3 kilót magamra szedtem (egész nap eszem), kerülöm az embereket, a barátokkal való közös programokat sorra lemondom és már öngyilkossági gondolataim is vannak. Az orvosom még két hétig szabadságon lesz. Nem tudom, hogyan vészelhetném át ezt az időszakot.2009. aug. 24. 10:56
1/3 anonim válasza:
És mitől zökkensz depresszióba?
Valami oka biztosan van.
Velem is gyakran van, de én 16 éves vagyok:S
2/3 A kérdező kommentje:
Voltam reggel a pszichiáternél. Ő is ezt kérdezte. Kiderült, hogy egy férfi visszautasítása indította el a lavinát...:-) Próbálom picit összeszedni magam, de sajnos kevés sikerrel. Szóval emeltünk a gyógyszer adagon..
2009. aug. 26. 09:14
3/3 anonim válasza:
Velem is gyakran van így, bár engem nem utasítottak még vissza.
De ha arra gondolok h még a nagyon csúnya embereknek is van barátja/bnője akkor neked is lehet. Járj le tárrsaságba, ismergedj és chatelj. Szerintem ha kicsitt nyitottanbb leszel akkor biztosan máshogy fogod föl a dolgokat. Én általában alapból nem szimpatiálok az emberekkel de straatégiát váltottam, és így azért sokkal kényelmesebb,hogy vannak terveim, nem muszáj nagy dolgoknak lennie, elég ha pl: kedden találkozok vkivel, és ez máris erőt ad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!