Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nagyon a teljesítményem...

Nagyon a teljesítményem rovására mennek a lelki problémáim. Mit tudok ezzel tenni?

Figyelt kérdés

Egyetemre járok és fontos lenne, hogy minden nap tudjak figyelni és jó formában legyek.

Ez a félévem a magánéletemen töltött nyavalygáson és rágódáson telt. Igaz, hogy nehezebb félév is volt, de szerintem sok energiát el vett tőlem, hogy ennyire lekötnek az érzelmi problémáim.

Mit tudok ezzel tenni? Az érzelmi világom tönkreteszi a teljesítményemet. Nem igazán tudtam megoldani ezt, mert van olyan probléma is, ami tőlem független. Nem én befolyásolom, mégis olyan nagy hatással van rám, hogy csak azon jár az eszem.

Volt idén már néhány álmatlan éjszakám is emiatt. Annyira felzaklattak az érzéseim, hogy egész éjjel ezen agyaltam és másnap meg fáradt voltam. Mintha az egészségem rovására is menne.

Mit tudok tenni? Hogyan tudnék megváltozni?

2012. dec. 22. 16:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia. Jó lenne, ha feldolgoznád a történteket, és továbblépnél!
2012. dec. 22. 17:46
 2/3 A kérdező kommentje:
De nincs mit igazán feldolgozni. A közepén vagyok valaminek, amit nem is tudok és nem is akarok befolyásolni, mégis kikészít
2012. dec. 22. 18:13
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha nem is tudod, meg nem is akarod befolyásolni, ami kikészít, akkor mi mit tanácsolhatunk?
2012. dec. 22. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!