Kit kell felhivni egy alkoholista emberre aki nagyon rossz körülmények közt él, és már a családja nem tud segiteni mert nem birnak vele? A mentők ezért nem jönnek ki.
a családba van egy nő aki alkoholista,és már minden kiutat lerombolt az alkohol miatt nincs villany a lakásba se viz se fütés, elveszik a lakást és már az egész családnál lakott de elviselhetetlen.
olyan telefonszám kéne nekem ahol kimennek érte és elviszik legalább pár napra rahabilitálni.
Szerintem ma Mo-on nincs kényszerrehabilitáció. Ha beleegyezik, akkor mehet, de akkor maga is fel tudná keresni őket. A mentő is max. alkoholmérgezésre jön ki.
Neked mi dolgod vele, a te családtagod? Mert ha nem, nem a te dolgod megoldani szerintem.
"Családtag kihívhatja a háziorvost, hogy nézze meg és ő beutalhatja valamelyik Pszihiátriára, akkor a mentő is elviszi. Alkoholos befolyásoltság esetén a beteg nem számít beszámíthatónak így akár kényszerrel is kezelésre vihető."
Ez így nem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!