Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Rivotril, Cipralex nevű...

Rivotril, Cipralex nevű gyógyszerekkel kapcsolatos tapasztalatokról tudnátok írni, mert sok minden olvastam, és elbizonytalanodtam?

Figyelt kérdés
Az orvosom írt fel nekem Rivotril-t, 0,5 mg-otAz orvosom írt fel nekem Rivotril-t, 0,5 mg-ot naponta kétszer, reggel és este. Sok mindent olvastam erről a gyógyszerről, így eléggé elbizonytalanodtam, hogy érdemes-e szedni. Nem akarok rászokni, stb. Mellette még Cipralex-et szedek, és pszichoterápiára járok. Ha van valakinek tapasztalata, véleménye ezekről a dolgokról szeretném ha megosztaná velem, hogy tisztábban lássak? naponta kétszer, reggel és este. Sok mindent olvastam erről a gyógyszerről, így eléggé elbizonytalanodtam, hogy érdemes-e szedni. Nem akarok rászokni, stb. Mellette még Cipralex-et szedek, és pszichoterápiára járok. Ha van valakinek tapasztalata, véleménye ezekről a dolgokról szeretném ha megosztaná velem, hogy tisztábban lássak?

2012. dec. 17. 20:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Megnéztem. Örülök hogy rajtad ez segített. Nekem sajnos nem elég az elhatározás, így maradok a gyógyszereknél. Azért köszönöm a linket.
2012. dec. 18. 11:08
 12/20 anonim ***** válasza:

Elismerem, nekem szerencsém volt, mert épp akkoriban új orvost kaptam, aki egy szuper jó pszichiáter, és ő maga is nagyon híve annak, hogy minél kevesebb gyógyszert szedjen a beteg.

Mikor megmondtam, hogy szeretnék leszokni a gyógyszerekről, segített beállítani az adagokat, biztatott, de még így is hosszú hónapokig tartott.De hidd el, megéri!

Még a családom szerint is teljesen más ember lettem:)

Mondjuk, rengeteg akaraterő kell hozzá, az biztos.

2012. dec. 18. 11:29
 13/20 anonim ***** válasza:
56%
Ez a videó, amit a 11.04-es linkelt, egy az olyan szcientológus videók közül, amikre az orvos is felhívta a figyelmet. Tele van bizonyítatlan állításokkal, féligazságokkal, tehát nagyon jól meg tudja vezetni azokat, akik semmit sem értenek a témához.
2012. dec. 18. 17:09
 14/20 anonim ***** válasza:

[link]

Én itt tájékozódtam többek között.

2012. dec. 18. 17:11
 15/20 anonim ***** válasza:
57%

Ezt én is sejtettem, de nem volt kedvem már veszekedni.

Szendi Gábor is szcientológus. A paleolit táplálkozása életveszélyes. Durvább, mint egy aggereszív vegetáriánus étrend.

2012. dec. 18. 22:47
 16/20 anonim ***** válasza:
34%

15:

Jót nevettem rajtad! Mielőtt ilyen butaságokat írsz, légy szíves, tájékozódj! Szendi Gábor nem szcientológus, ezt ő írta magáról, mert sok más idióta is annak nevezte. A paleolit étkezés után is nézhetnél, állítóm, azt sem tudod mi az!

2012. dec. 19. 16:05
 17/20 anonim ***** válasza:
De, tudom. Szendi Gáborról is tudom, hogy ki ő. Elhiheted, hogy nem én találtam ki... Szerinted például miért támogatja annyira a Lenkei vitaminokat? Te is tájékozódhatnál...
2012. dec. 19. 18:52
 18/20 anonim ***** válasza:

Én nagyon is tájékozott vagyok, hiszen rendszeresen olvasom Szendi Gábor írásait, könyveit már évek óta.

A gyógyszer(ipar) nagyon a hatalmába keríthetett, hogy ennyire mellette állsz. Rendben, ez a te életed, úgy teszed tönkre, ahogy akarod, de legalább másnak ne adj rossz tippeket.

2012. dec. 19. 18:58
 19/20 anonim válasza:
50%
Én határozottan lebeszélnélek a Rivotril szedéséről. A másikat nem ismerem, de rivotrilt szedtem 8 évig. Kicsinál, kiforgatja az ember személyiségét, ne szedd ! Egyik napról a másikra szoktam le róla, mert kiderült terhes vagyok, és nem akartam kockáztatni. Ne szedd, ha jót akarsz magadnak. A legszemetebb "gyógyszer" a világon.
2013. jan. 13. 03:57
 20/20 PsyAnna válasza:
75%
én 5 éve szedek Cipralexet pánikbetegségre, és nekem rengeteget segített..anno heti 2-3 rosszullétem volt, most ha fél évente 1 van..nem szedem mindennap, lecsökkentettem az adagom 3 naponta/1 db-ra, VISZONT igenis függőséget okoz..többször próbáltam róla lejönni és kísérletezni azzal, hogy nem szedem, de 4 nap kihagyás után iszonyatosan szédülök és rám tör a depresszió, aztán ha beveszek egyet 10 perc alatt semmi nyoma egyiknek sem..
2016. ápr. 8. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!