Mennyire vagyok nem-normális?
Az a problémám, h olyanokat szoktam álmodni, férfi létemre, h nő vagyok, konkrétan nem játszik különösebb szerepet ez a tény, csak néha rájövök, h nő vagyok, pl. múltkor is "véletlenül", egy tükörből láttam meg, mi a helyzet...
de az, h nő vagyok, nem befolyásol semmiben, ugyanazokat a dolgokat csinálom az álmomban, mintha nem tudnám, h nő vagyok, vagy ha férfi lennék, sőt akkor nem is izgat, h mi a franc van velem, mintha természetes lenne
Hozzáfűzném, h a nőket szeretem, és sose fordult meg a fejemben semmilyen homoszexualitáshoz fűződő gondolat...
De miért álmodok ilyeneket? És ez mennyire normális? Más ember is álmodik ilyet? :O
Szerintem egyáltalán nem gáz, ha ilyeneket álmodsz, de nem érzed magad kényelmetlenül az álmodban, és ha fölkelsz, nem érzed magad rosszul, hogy újra férfi vagy.
Én egy csomószor szoktam azt álmodni pl., hogy mindenki meztelen, de senkit sem zavar :D Vagy hogy én vagyok az, és más nem veszi észre.
Biztos van valami rejtett jelentése mindkettőnek, de szerintem se meleg nem leszel ettől, se transzvesztita, cssk van valami, amit ilyen módon dolgoz föl az agyad.
én sokszor vagyok férfi álmomban, és van, hogy csajozom, kicsit érdekes, olyan mintha más bőrébe bújtam volna, de mégis én voltam, nem tudom mennyire normális, de engem még sosem zavart
100% hetero csaj vagyok
24L
köszi a válaszokat, megnyugtattatok, de még mindig furcsállom, h miért álmodok ilyeneket...
egyébként 19f
Szerintem semmi gond nincs ezzel, én is többször álmodtam már azt, h fiú vagyok-lány létemre. Olyan is volt, h álmomban tök természetesnek tűnt, h fiú vagyok, de olyan is, amit írtál, h valahogy rájövök és elcsodálkozom, h miért van farkam?:D aztán leesik, h valami nem oké :D
Pedig nekem sincs semmilyen leszbikus hajlamom és egyáltalán nem fantáziálok ilyenekről.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!