Lányok/nők! Hogyan lehet levetkőzni azokat a gátlásokat, amiket a testeden lévő hegek (vagdosásból, égetésből származó) okoznak?
Borderline???
Amúgy én azt szoktam hazudni, hogy beleestem az üvegvázába.
Amúgy soha nem vette észre senki, csak itthon ezt adtam elő, biztosítékként eltörtem a vázát és kidobtam, ha esetleg maguktól észrevették volna, de az összes többi vágást se vette észre senki.
5/5 Egy "alibinek" nem is rossz ötlet..
Hogyan tudod megoldani, hogy a hegeket senki sem látta még? Kicsik és halványak a hegek vagy olyan helyen vannak csak hegek rajtad?
A jobb kezemen vannak csuklónál, egyébként a hossza, olyan2-25 cm, meg van egy, amit varrni is kellett volna, az baromi rondán forrt össze, és eléggé látszik szerintem, csak senki nem figyeli. Viszont hidegben még jobban látszódnak.
A lábamon meg hát inkább férfiak szokták megkérdezni, hogy mitől ilyen sebes, ( beleestem egy szerelőaknába egyébként ) ők a kezemig nem jutnak el soha. :D
Miért pont lányok/nők? A férfiak tudtommal jobban vonzódnak az efféle durvaságú mazo dolgok iránt, őket kérdezd. A nők (néhány eset kivételével) középvonalon mozognak, egy kis hajhúzás, nyakszorítás, de MÉG GYENGÉDEN, (esetleg!), vagy kis popsi csapkodás. Nem mintha ne bírnának többet is a nők (tudtommal magas a fájdalomtűrésük, talán magasabb is a férfiakénál) de a nagyon extrém dolgok kevésbé vonzzák őket. Ennek bizonyára megvan az evolúciós magyarázata, egy nőnemű veszélyezteti az utódait is, ha túl durván mazochista.
Ha nálad olyasmi a helyzet, hogy maradandó nyomai vannak bizonyos dolgoknak, akkor érdemes visszábbvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!