A szorongást oldó gyógyszer oldja a gátlásokat is?
Figyelt kérdés
az a baj hogy eléggé gátlásos vagyok és erre nincs valami gyógyszer?2010. aug. 22. 20:56
1/11 anonim válasza:
Egy szakorvos biztos tudna segíteni ebben is. Mond el neki a problémádat, és ő tudni fogja, hogyan segíthet. Ennyit megér
2/11 anonim válasza:
Nem oldja. Másról szól a dolog.
3/11 A kérdező kommentje:
köszi
2010. aug. 22. 22:19
5/11 A kérdező kommentje:
igen ezis egy megoldás de félek hogy alkesz leszek, ígyis hetente 1 szer tuti részeg vagyok, és van hogy csak úgy 2-3 naponta megiszok 1-2 sört. és ez a heti 1-2 bebaszás 2 éve megy. és 17 éves vagyok.
2010. aug. 22. 23:20
6/11 anonim válasza:
Hidd el még mindig jobb, mint az antidepresszánsok, nyugtatók.
7/11 anonim válasza:
Már írtam, hogy az antidepi nem erre van, ergo a sört kár vele összehasonlítani.
8/11 anonim válasza:
Heló, én is 17 éves srác vagyok és ezzel a problémával voltam, de azt hiszem rájöttem hogy nem más mint önbizalom hiány volt. Ha helyén van az önbecsülésed megszűnik az ilyen gond. Tehát azt tudom javasolni hogy fogadd el magad minél hamarabb olyannak amilyen vagy. Azért paráztam nem fogok 1 lánynak sem tetszeni...2 nappal ezelőtt voltunk disco-ba és 2 gyönyörű csajszi egyfolytában előttem danceelt, az egyik egyfolytában felém volt arcal és dörgölődött, én meg csak álltam mint egy bolond miközben mindenki táncolt.. Útközben a szállásra mintha egy Világ omlott volna össze bennem, rájöttem így vagyok tökéletes amilyen, elfogattam magam és azóta tudok danceelni és nyitott vagyok csajokkal. Sok szerencsét! :) 17/F
9/11 anonim válasza:
Én nem írtam antidepiről. Én orvosról írtam. Aki meghallgat, megvizsgál ha kell, és terápiát ajánl. Nos ezt megfogadod, vagy nem fogadod meg. Ha megfogadod, rendbejöhetsz ( persze egy fejedre eső tégla így is eltalálhat), de ha nem fogadod meg, elélhetsz 55-60 évig is. A végén már elég szarul érzed magad, és az emberek is utálni fognak. Viszont nem sokat fogsz szenvedni a globális felmelegedéstől.
10/11 anonim válasza:
"Útközben a szállásra mintha egy Világ omlott volna össze bennem, rájöttem így vagyok tökéletes amilyen, elfogattam magam és azóta tudok danceelni és nyitott vagyok csajokkal."
Pedig innen indul az egész hogy biztatod magad pozitív szavakkal/gondolatokkal, kicsit költesz a ruhatárra meg egy tükörre és reggelenként belenézel mélyen a szemedbe egy idő után rájössz nem is vagy olyan balfék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!