Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek lehetséges?

HunnMonster kérdése:

Szerintetek lehetséges?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kb. olyan 5 hónapja szívtam, füves cigit, eléggé megbántam mert azóta megváltozott az életem, nagyon nagyon..

Leírom...

Mióta elszívtam azt a cigit, azóta minden napom szinte olyan mintha álom lenne, nincs semmi, olyan mintha nem élnék és nincs is kedvem élni, persze nem akarok öngyilkos lenni mert szeretek élni de sehol sem jó..És néha nagyon beszédülök, és ilyenkor a szívem annyira felpörög hogy felmegy a pulzusom 175-re a vérnyomásom 117-re..És ilyenkor majdnem elájulok, szinte hallucinálok...Nos az lenne a kérdésem, mivel Én mikor szívtam úgy tudtam hogy Bio füves cigit szívtam, nem lehetséges hogy raktad bele LSD-t? mivel megtaláltam az LSD-nek a mellék hatását a flashback-t..ezt írják róla, és pontosan ezek vannak nálam is: A Flashback az LSD (lizergsav-dietilamin) nevű kábítószer egyik veszélyes mellékhatása. Az LSD használata során átélt trip (pszichodelikus utazás) későbbi megismétlődését jelenti (használat nélkül), véletlenszerű időpontban. Bármikor előfordulhat, a szer használata után néhány nappal vagy akár évekkel később is. Hatása általában jóval gyengébb mint maga a trip, érzelmi hullámzás, egyensúlyzavar lép fel, illetve az érzékelés megváltozik. A valóság elmosódik, esetleg megszűnik, álomszerű állapotba kerül az átélő. Ugyanakkor előfordulhat az is, hogy a trip teljes intenzitásában megismétlődik...véleményekre lennék kíváncsi..hozzáteszem vagy 5 hónapja nem szívtam, de soha többet nem is fogok, jah és mikor elszívtam ott a cigit, akkor is olyan érzés fogott meg hogy szédültem és a szívem körül nagyon hideg érzés éreztem...és majdnem össze estem, most is ezeket érzem, ezek a rohaom eddig 4x fordultak elő, és 1x sem szívtam...

2012. dec. 10. 15:02
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Pánikrohamnak hívják, olvass utána. És igen, a fűtől jött ki. A pánikrohamnak, amit valójában tévesen hívnak rohamnak (de ez más kérdés) sokféle tünete van, ezekből ha 3-4 jellemző egyszerre, ami neked is van a leírtak alapján, akkor így nevezik. Ez arról szól, hogy a fű a vegetatív idegrendszert megbomlasztotta, és sajnos innentől kezdve ezzel együtt kell élned. Én is így jártam, már 7 éve nyomom. Gyógyszert szedek rá, amitől kajak meg lehet hízni, és sose lesz az életed már olyan, mint volt. Sokan valóban azt hiszik, a fű nem ártalmas, pedig DE!!! Azért a pszichológus és a gyógyszer, amit majd kapsz (antidepresszáns), segít valamennyire, de meg kell tanulnod kezelni a pánikodat.
2012. dec. 30. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!